(ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ/ΑΕΛ) "Αμεσα όλα τα κομμάτια να ενωθούν!"

Close
(ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ/ΑΕΛ) "Αμεσα όλα τα κομμάτια να ενωθούν!"

Τοποθέτηση από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑΕΛ, Κώστα Χριστοδούλου που απευθύνει κάλεσμα ενότητας σε όλους τους ΑΕΛίστες.

Αναλυτικά...

Μετά και το πέρας της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του σωματείου, το συμπέρασμα που βγαίνει, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, είναι ότι όλοι μας έχουμε χωρίσει την ΑΕΛ σε διαφορετικά κομμάτια και μάλιστα πλέον σπασμένα.
Η ΑΕΛ είναι μια και ΑΕΛίστες είμαστε όλοι. Και αυτός που πάει στο γήπεδο, και αυτός που δεν πάει. Και αυτός που έκαμε διαρκείας και αυτός που δεν έκανε,αλλά και αυτός που γουστάρει να ακούει τα ματς από το ράδιο.
Καθημερινά, διαβάζω και ακούω ΑΕΛίστες να υπερηφανεύονται διάφορα σε ΣυνΑΕΛίστες και να προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι ΠΙΟ ΑΕΛίστες από το συνομιλητή τους.
Και όχι μόνον αυτό, ορισμένοι έχουν και την απαίτηση να μην μιλάνε άλλοι για την ΑΕΛ επειδή αυτοί είναι πιο ΑΕΛ.
Εγώ πήγα γήπεδο σήμερα εσύ δεν πήγες, έκαμα διαρκείας εσύ δεν έκαμες , πήγα Χαριλάου εσύ που ήσουν, πήγα Τουρκία εσύ δεν πήγες, εγώ εισέφερα 1000 ευρώ εσύ δεν έβαλες μην μιλάς , έκαμα αυτό γι αυτό είμαι πιο πολύ ΑΕΛίστας από σένα , είμαι έτσι εσύ αλλιώς και πάει λέγοντας.
Όχι ρε , όχι κύριε ,όλοι ΑΕΛίστες το ίδιο ήμασταν, νιώθαμε ίσοι και έτσι πρέπει να νιώθουμε μια ζωή.
Το χειρότερο όμως απ όλα είναι το δεν έχουμε καλή ομάδα , δε μ αρέσει η ομάδα και δεν ασχολούμαι . Ποιός το λέει ρε ; Εσύ που λίγα χρόνια πριν ,έχανες με 4 και 5 και τραγουδούσες μέσα στη βροχή. Γιατί άλλαξες ρε φίλε ;
Μπορώ να γράφω για ώρες. Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα ,είναι όλα τα κομμάτια της ΑΕΛ να ενωθούν. Από ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ , ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ , ΜΠΑΣΚΕΤ , ΒΟΛΛΕΥ ,ΦΟΥΤΣΑΛ και όποιο άλλο κομμάτι συμπληρώνει τον κύκλο με τα 3 γράμματα .
Κανένα κομμάτι δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο του, αν δεν συμπληρωθεί ο κύκλος.