Παρούτης... με πολλά συν!

Παρούτης... με πολλά συν!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Δανιήλ Παρούτη, ενισχύοντας σημαντικά τα εξτρέμ, μια θέση που η ομάδα είχε ξεκάθαρη ανάγκη. Ο 24χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα και έχει ήδη συνηθίσει να αγωνίζεται υπό την πίεση που φέρουν οι μεγάλες ομάδες.

Ο Παρούτης ξεχωρίζει για την ταχύτητα του, την εκρηκτικότητα και την ικανότητα του να δημιουργεί φάσεις από τα άκρα. Τα χαρακτηριστικά του, τον καθιστούν μια πολύτιμη προσθήκη για την ΑΕΛ, ενώ η ηλικία του σημαίνει ότι βρίσκεται στο ιδανικό στάδιο για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να αποτελέσει σταδιακά βασική μονάδα για τους "γαλαζοκίτρινους".

Με την κίνηση αυτή, η Λεμεσιανή ομάδα δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να ενισχύσει τη δυναμική της στα εξτρέμ και να έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν, πράγμα που ανεβάζει και τον ανταγωνισμό εντός της ομάδας. Kalamon Homes – Με γερά θεμέλια σε κάθε αγώνα.

Φώτης Μιλτιάδους