Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελπίδας Ιακωβίδου «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους.
Ή παρουσία του εκεί είχε να κάνει με το κοινωνικό έργο του ίδιου, όσο και της ΑΕΛ μέσα από το ΚΕΠΑΚΥ και την ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.
Οι ΑΕΛίστες σίγουρα δικαιούνται να νιώθουν περήφανοι για τα όσα κάνει ο πρόεδρος και η ομάδα τους σε αυτό το κομμάτι. Οι χαρές και οι λύπες που φέρνουν πρόσκαιρα τα αποτελέσματα είναι πολύ μικρά μπροστά στον ανθρωπισμό που αναδεικνύει και προάγει καθημερινά η ΑΕΛ.
Πέρσι ο Αντρέας Σοφοκλέους έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα αγωνιστικών χώρων, φέτος τα πράγματα δεν πήγαν καλά και όπως είπε και ο ίδιος στο περιθώριο της εκπομπής είναι πολύ λυπημένος όπως και ο κόσμος της ομάδας, αλλά το σίγουρο είναι ότι δικαιούνται να αισθάνονται πρωταθλητές για το έργο που επιτελούν και την βοήθεια που δίνουν σε χιλιάδες άπορους συνανθρώπους μας.
Η ΑΕΛ είναι ιστορικό σωματείο γαλουχημένο σε στέρεες βάσεις και το βέβαιο είναι ότι με το πείσμα του Ανδρέα Σοφοκλέους θα επανέλθει δυναμικά την επόμενη χρονιά.