"Πήγαν πολύ καλά τα πράγματα για μένα στην Κύπρο"

"Πήγαν πολύ καλά τα πράγματα για μένα στην Κύπρο"

Σύντομη δήλωση του Ζακάρια Σάβο στην ιστοσελίδα της, Djurgårdens μετά και την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Καραμπάγκ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Ο 26χρονος φορ αποχαιρέτησε την Σουηδική ομάδα... Marvelous Craving - Έτοιμα μίγματα με την εγγύηση της Crepaland, διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα μας!

"Νιώθω πολύ καλά και ανυπομονώ να ενταχθώ στην Καραμπάγκ. Είναι ένα συναρπαστικό βήμα και ένα νέο περιβάλλον για μένα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Μούσα, αλλά γνωρίζω ότι έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Τζουργκάρντεν. Θα είναι ωραίο να τον γνωρίσω καλύτερα, όπως και τους υπόλοιπους στην ομάδα."

"Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για μένα στο κυπριακό πρωτάθλημα αυτή την άνοιξη και κατάφερα να δείξω τις δυνατότητές μου. Χαίρομαι που πέτυχα αρκετά γκολ και έκανα πολλές καλές εμφανίσεις, ενώ φτάσαμε και μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου."

"Η περίοδος μου στην Τζουργκάρντεν ήταν πολύ διδακτική και είμαι πραγματικά ευγνώμων που αποτέλεσα μέρος του συλλόγου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλη την οικογένεια της Τζουργκάρντεν. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα στο πρωτάθλημα, να βλέπω τους αγώνες και να τη στηρίζω 100%. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο μου στην Τζουργκάρντεν και ίσως συναντηθούμε ξανά σύντομα"