Ο Πάμπος Πίττας ήταν φιλοξενούμενος στην αθλητική ενημερωτική εκπομπή "Στην Κερκίδα". Ο Διευθυντής Ακαδημιών του Απόλλωνα μίλησε στον Πάνο Λάρκο για την Εθνική ομάδα, τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, τον Νίκο Κωστένογλου και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια.
Αρχικό σχόλιο... Όλοι πιστεύουμε και θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Ο δείκτης δυσκολίας είναι πολύ μεγαλύτερος.
Για την κούραση των διεθνών... Ο προπονητής και οι συνεργάτες του ξέρουν αν θέλει φρεσκάρισμα ή όχι. Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ανάσες. Είναι θέμα προπονητή. Που βρίσκεται και σε ποια επίπεδα κούρασης βρίσκεται.
Για τον Λοϊζου και τους κύπριους ποδοσφαιριστές: Λόγω πανδημίας και οικονομικών προβλημάτων πήραν χρόνο Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Πάντοτε υποστηρίζω τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο αλλά πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Έδειξαν οι κύπριοι ποδοσφαιριστές ότι μπορούν να βοηθήσουν. Ο Λοϊζου είναι ένας εξ αυτών. Υπάρχουν και άλλοι. Μπορούν να συναγωνιστούν οποιοδήποτε ξένο.
Για το πρωτάθλημα μας… Υπάρχουν τρεις ομάδες. Σίγουρα οι 4 βαθμοί της Ομόνοιας δίνουν ένα προβάδισμα. Νιώθω και πιστεύω πως για τον Απόλλωνα είναι σταυροδρόμι ο επόμενος αγώνας. Αν θα μείνει μέχρι το τέλος στο πρωτάθλημα. Η Ομόνοια με το +4 είναι το πρώτο φαβορί. Αν ο Απόλλωνα κερδίσει αλλάζουν όλα.