ΠΛΑΝΟ... "Βικελίδης";

Close
ΠΛΑΝΟ... "Βικελίδης";

Πρώτο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ΑΕΛ, ίσως και το δυσκολότερο για τη φετινή χρονιά.

Η "έξοδος" στο ΓΣΠ κόντρα στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ είναι μια δοκιμασία που θα τεστάρει τις δυνατότητες των "λεόντων". Με τα δικά της όπλα η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να φύγει από την πρωτεύουσα με το μέγιστο κέρδος.  

Το κλίμα στις τάξεις των "γαλαζοκιτρίνων" είναι εξαιρετικό, μπορεί η απουσία του Γκαζαριάν να αφαιρεί ένα σημαντικό γρανάζι αλλά η ομαδική δουλειά που εκτελεί η ΑΕΛ στο χορτάρι καλύπτει τη συγκεκριμένη απώλεια.

Ο Κέρκεζ το έψαξε τις προηγούμενες μέρες, το δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές πως η ομάδα του θα "αποδράσει" από το ΓΣΠ με το ζητούμενο. Είναι αρκετά πιθανό να δούμε την ΑΕΛ με συνταγή "Κλεάνθης Βικελίδης".

rgergerg

Μια ομάδα που θα δώσει τη μπάλα στο ΑΠΟΕΛ, θα αμυνθεί αποτελεσματικά με στόχο το μηδέν και στην αντεπίθεση να βρει την ευκαιρία για να "πληγώσει" τον αντίπαλο (την είχε στη Θεσσαλονίκη με το δοκάρι του Γκαζαριάν).

Η εξαιρετική αμυντική δουλειά όλων των ποδοσφαιριστών είναι στοιχείο που δίνει στον Κέρκεζ την ευκαιρία να εφαρμόσει το συγκεκριμένο πλάνο, άλλωστε σε 4 επίσημους αγώνες η ΑΕΛ έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα και αυτό από την άσπρη βούλα (Ντιγκινί).

Αντώνης Κωνσταντινίδης