Το πλάνο του Μαρτίνς για την πρεμιέρα

Το πλάνο του Μαρτίνς για την πρεμιέρα

Ο Ούγκο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει σε αρκετές θέσεις της ενδεκάδας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος προπονητής της ΑΕΛ μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας και τις πολλές δοκιμές, φανέρωσε σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε τετράδα στην άμυνα και όχι σε τριάδα, όπως συνέβαινε πέρσι. Ο Καπίνο αναμένεται να είναι στο τέρμα, με τους Κονσεϊσάο (δεξί μπακ), Μιλοσάβλιεβιτς (αριστερό μπακ) και Ντέισβιλ (κέντρο άμυνας) να έχουν ουσιαστικά «κλειδώσει», ενώ ο Καρώ αποτελεί το φαβορί για την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ταβάρες και Ουντέν θεωρούνται σίγουροι, με τον Γκομίς πιο μπροστά. Στα άκρα της επίθεσης σίγουρος ο Σινγκ, ενώ γίνεται μάχη για την άλλη θέση ανάμεσα σε Μπρούνο Αλμέιδα και Μουγκέ. Στην κορυφή θα είναι ο Τσατάκοβιτς.
Απομένουν ακόμη λίγες ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος ωστόσο κατά μεγάλο βαθμό κάπως έτσι θα είναι η πρώτη επίσημη εντεκάδα του κόουτς.