Προτεραιότητα... για Τραμετσάνι

Προτεραιότητα... για Τραμετσάνι

Ο Πάολο Τραμετσάνι αφού ανέλυσε το περσινό ρόστερ, εντόπισε τα λάθη ή τι έφταιξε, εισηγήθηκε στη διοίκηση τι πρέπει να γίνει και… τώρα αυτή το κάνει πράξη. 

Βλέποντας την περσινή πορεία της ΑΕΛ ο Ιταλός τεχνικός είδε πως μια από τις κύριες αδυναμίες (…για πολλούς ίσως η μεγαλύτερη) ήταν η αμυντική αστάθεια και η ευκολία που δεχόταν γκολ.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως όλοι συμφωνούσαν ότι σε αρκετά ματς αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας Μπράγκα σε τρομερή κατάσταση να το παίρνει επάνω του με τις σωτήριες επεμβάσεις η σεζόν θα είχε μια εντελώς χειρότερη τροπή. 

-Η ΑΕΛ δέχθηκε 53 γκολ σε 33 ματς!

Γι’ αυτό το λόγο έχει ως κύριο μέλημα να κάνει την ομάδα που κτίζει πολύ πιο συμπαγή στην αμυντική γραμμή. Δηλαδή, να δημιουργηθεί μια πιο σταθερή βάση που εκτός από την ατομική ποιότητα να είναι σε θέση να φέρει εις πέρας το πλάνο του.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, αποκτήθηκαν Στεβάνοβιτς (κέντρο άμυνα) Γουίλερ (αριστερό μπακ), ενώ υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθεί τουλάχιστον ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός και ίσως δεξί μπακ.

enter " "

kerkida.net team