Πρωτοβουλία "Σόφο" - Βοηθά άπορους μαθητές ενόψει Πάσχα

Πρωτοβουλία "Σόφο" - Βοηθά άπορους μαθητές ενόψει Πάσχα

Συνεχίζει το φιλανθρωπικό έργο της η "Κίτρινη Γραμμή" της ΑΕΛ. Η νέα πρωτοβουλία έχει να κάνει με την προσφορά ρούχων και παπουτσιών σε άπορα παιδιά γυμνασίων και λυκείων ανά το Παγκύπριο, ενόψει Πάσχα.

Για το εγχείρημα απαιτείται ένα ποσό πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ και θα υπάρξει λαχνός μέσα από τον οποίο οι ΑΕΛίστες και όχι μόνο, θα μπορούν να συνεισφέρουν στην πρωτοβουλία.

Η σχετική ανακοίνωση

Η “ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Βοήθειας και Αλληλεγγύης” συνεχίζει αδιάκοπα την κοινωνική της δράση, αυτή τη φορά με παγκύπρια πασχαλινή εκστρατεία, μέσω της οποίας θα προσφερθούν κουπόνια ένδυσης και υπόδησης προς όλους τους άπορους μαθητές μέσης εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Κεντρική ιδέα της εκστρατείας μας αποτελεί η παροχή βοήθειας, αλλά κυρίως της προσφοράς χαράς σε μια γιορτινή περίοδο όπως το Πάσχα, προς μαθητές των οποίων οι γονείς έχουν έρθει αντιμέτωποι με συνθήκες φτώχειας, κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης, συνθήκες που δυστυχώς αποτελούν κοινωνική πραγματικότητα.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΑΕΛ κ. Ανδρέα Σοφοκλέους, θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια όπως αυτό το Πάσχα, οι άποροι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων σε ολόκληρη την Κύπρο, παραλάβουν κουπόνι αξίας πέραν των 100 ευρώ για να μπορέσουν να αγοράσουν κάτι καινούριο, μια χαρά που μπορεί να προσφέρει ένα δώρο, χαρά στην οποία έχει δικαίωμα κάθε παιδί.

Στην «ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» γινόμαστε μια γροθιά σε πείσμα των καιρών και με σύμμαχο το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύη στηρίζουμε τις οικογένειες και τους νέους μας σε μια προσπάθεια να μη χαθεί η ελπίδα!

Για τη παγκυπρια εκστρατεία μας έχουμε εξασφαλίσει σχετική άδεια απο το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και σε συνεργασία με τη Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης τα κουπόνια θα δοθούν στους αντιπροσώπους των συνδέσμων γονέων με τελικό προορισμό τους δικαιούχους.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια! Συνεχίζουμε την προσφορά!