ΑΕΛ/ Παρουσίασε την συνεργασία της με την Parimatch (Φώτος/Βίντεο)

Close
ΑΕΛ/ Παρουσίασε την συνεργασία της με την Parimatch (Φώτος/Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/10) η διάσκεψη Τύπου της ΑΕΛ στο ξενοδοχείο "Four Seasons", στην οποία παρουσιάστηκε ο μεγάλος χορηγός της, η "Parimatch".

Τριπλή προσφορά μόνο για νέους πελάτες! Πάρε 100% μπόνους, 1 φανέλα και πακέτο δώρων με την πρώτη σου κατάθεση

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έδωσε το παρών της στην διάσκεψη...

Τα κυριότερα:

"Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα κρατήσει πολλά χρόνια. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είναι ικανοποιημένη η Parimatch αλλά και ο κόσμος μας από αυτή την συνεργασία", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Αντωνίου.

-Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για ένα χρόνο.

Με τη σειρά του πήρε το λόγο ο Στέλιος Ελευθερίου, CEO της Parimatch δηλώνοντας: "Είμαστε ευτυχείς στην Parimatch που αποτελούμε το Μέγα Χορηγό της ΑΕΛ. Γράφουμε μια νέα σελίδα με τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ, ως μια από τις κορυφαίες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, έχει τη νοοτροπία νικητή, μεγάλες προσδοκίες και πάθος, κάτι που αναζητάμε μέσα απ’ όλες μας τις συνεργασίες.  Η ΑΕΛ κάθε χρόνο θέτει ακόμη πιο ψηλούς στόχους όπως και η Parimatch. Δε θα είμαστε απλά συμπαραστάτης αλλά θα είμαστε δυναμικά δίπλα στην ΑΕΛ σε κάθε της προσπάθεια, υποστηρίζοντας τις φιλοδοξίες της τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Στηρίζουμε την ανοδική πορεία της ΑΕΛ και είμαστε πεπεισμένοι πως με τη θέληση και την επιμονή της, μπορεί να πετύχει τους μεγάλους στόχους που έθεσε στο ποδόσφαιρο. 
Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγουμε να συνεργαστούμε με την ΑΕΛ καθώς εκτός από μεγάλες βλέψεις, έχουμε κοινό όραμα για στήριξη και ενίσχυση της κοινωνίας μέσω φιλανθρωπικών και περιβαλλοντικών δράσεων. Το κοινωνικό έργο της Parimatch μέσω του Parimatch Foundation, καθώς και οι δράσεις αλληλεγγύης της οικογένειας της ΑΕΛ μέσω της Κίτρινης Γραμμής και του ΚΕΠΑΚΥ, ταυτίζονται πλήρως, και μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία ακόμη περισσότερο. Μέλημα μας, επίσης, είναι μέσω της συνεργασία μας να αναπτύξουμε δράσεις για την προώθηση του ασφαλούς στοιχηματισμού και μαζί θα πορευτούμε συνοδοιπόροι για την ευαισθητοποίηση των παικτών και του κοινού ευρύτερα, για το ασφαλές παιχνίδι. 
Εκ μέρους της Parimatch εκφράζω τις ευχαριστίες μας και την ικανοποίηση μας για τη συνεργασία. Είμαστε δίπλα σας, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια της ΑΕΛ και ευχόμαστε μεγάλες επιτυχίες".

-Ερώτηση στον CEO Parimatch Στέλιο Ελευθερίου για το αν η εταιρεία ενδιαφέρεται για την ονομασία του νέου γηπέδου της Λεμεσού ή το προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ: "Η Parimatch δεν είναι ποτέ αρνητική. Αν τεθεί θέμα, γιατί όχι. Πέφτουν διάφορα στο τραπέζι, δεν υπάρχει κάτι τώρα, ίσως στο μέλλον".

-Παρόντες ήταν και οι αρχηγοί Βοζίνια, Τεϊξέιρα, Αντωνίου και Μεντόγεβιτς και ο προπονητής Ντούσαν Κέρκεζ.

η6υτηξντ6υρη

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολοκληρωμένη την διάσκεψη:

Στέλιος Αναστασίου