Μπορεί η ΑΕΛ να έχει μπροστά της το παιχνίδι με την Ένωση, ωστόσο ο Ούγκο Μαρτίνς αυτό που έχει στο μυαλό του είναι τον επαναληπτικό με την Πάφο. Marvelous Craving - Έτοιμα μίγματα με την εγγύηση της Crepaland, διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα μας!
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται την Παρασκευή να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επιδιώκοντας να προφυλάξει βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού για το ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» δεν υπολογίζεται ο Μπογκντάν, περιορίζοντας σημαντικά τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας.
Ο Στεφάνοβιτς αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική καθαρή λύση, με τον Μαρτίνς να εξετάζει και εναλλακτικά σενάρια. Ένα από αυτά είναι η χρησιμοποίηση του Σζόκε σε ρόλο στόπερ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό.