ΣΧΟΛΙΑ για Παπαφώτη/Έουλερ: "Περιμένουμε πολλά"

ΣΧΟΛΙΑ για Παπαφώτη/Έουλερ: "Περιμένουμε πολλά"

Μιλώντας στον Sports 1, o Ντούσαν Κέρκεζ σχολίασε τις μεταγραφές Παπαφώτη και Έουλερ. Δείτε τι είπε ο κόουτς της ΑΕΛ για τους δυο.

Για Παπαφώτη: "Στα 24 του δεν είναι νεαρός, παίζει τρία χρόνια στην Α' κατηγορία. Είναι ένας παίκτης που έχει μέλλον. Περιμένουμε πολλά από αυτόν και στο τέλος να πάει στην Εθνική και να παίζει, αυτό θέλουμε. Είναι η ευκαιρία του. Κανένας δεν μπορεί να έρθει στην ΑΕΛ και να είναι σίγουρος ότι θα παίζει. Εδώ υπάρχει πίεση, είναι διαφορετικά από την Δόξα αλλά περιμένω πολλά, περιμένω να μας βοηθήσει. Τον θέλαμε και πριν δυο χρόνια αλλά στο τέλος μπορεί να είναι καλύτερα. Έμεινε στην Δόξα, έπαιξε φουλ και είναι πιο έτοιμος. Εγώ δεν τον βλέπω σαν ακραίο επιθετικό, περισσότερο ως οχτάρι και δεκάρι. Δεκάρι είναι η θέση του".

Για Έουλερ: "Κάναμε το scouting, είδαμε πολλά παιχνίδια. Είχαμε και πληροφορίες από τον προπονητή Μάριους Σουμούντικα που ήταν μαζί του στην Σ.Αραβία. Νομίζω θα μας βοηθήσει. Είναι καλό που έπαιξε και Ιαπωνία και Σ.Αραβία, έπαιξε έξω. Αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει και αυτός. Όλοι οι Βραζιλιάνοι έχουν καλή τεχνική αλλά πάντα ο καθρέφτης είναι το γήπεδο".

η43