Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, παραχώρησε συνέντευξη στο "Κανάλι 6" και την εκπομπή "Ελεύθερα κι Ωραία".
"Η πίεση για το ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα, πιθανόν αναγκάζει τους παράγοντες να χρησιμοποιήσουν κι άλλες μεθόδους", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.
Ρωτήθηκε αν έχει μπει ποτέ σε αυτό τον πειρασμό και είπε: "Ο Ανδρέας Σοφοκλέους αγωνίζεται για την ΑΕΛ. Νιώθεις την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Δεν έχει κανέναν να μου πει που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, να μην πει ότι ένιωσε την ανάγκη να παρέμβει με κάποιο τρόπο για να βοηθήσει την ομάδα του. Είτε για να κερδίσει κάποιο τίτλο, είτε για να γλιτώσει την ομάδα του".
Άρα δέχεσαι ότι υπάρχει παράγκα που κανονίζει αυτά τα θέμα: "Ναι, πιθανόν να υπάρχει. Η ΑΕΛ διαχρονικά ήταν το… μαύρο πρόβατο, επειδή δεν ήταν ούτε από την αριστερή, ούτε από τη δεξιά πλευρά. Ήταν κάπως διαφορετική η κίνησή της στον χώρο".
Για το πώς θα ξηλωθεί η παράγκα; "Πρώτα πρέπει να εντοπιστεί ο εγκέφαλος της παράγκας... Είναι δύσκολο πολύ…".
"Μα ο κύριος Παπασταύρου είπε-είπε, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα. Δεν μας είπε ποιοι του έδωσαν τον τιμοκατάλογο. Δεν γνωρίζουμε εάν ψώνισε από τον τιμοκατάλογο στο τέλος της ημέρας, αφού πήγε και είδε τον τιμοκατάλογο. Μεγάλες κουβέντες να μην λέμε. Να λέμε αυτά που ξέρουμε σίγουρα. Δεν ήρθε σε εμένα κανένας…".