ΒΟΜΒΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ: "Να πω ποιοι ήταν οι παίκτες που μας πούλησαν; Τους ξέρω!"

Close
ΒΟΜΒΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ: "Να πω ποιοι ήταν οι παίκτες που μας πούλησαν; Τους ξέρω!"

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Δημήτρης Σολομωνίδης, ήταν καλεσμένος στον Sports 1 το μεσημέρι και είπε πολλά... σημαντικά για το θέμα των στημένων αγώνων...

"Όλα αυτά που γίνονται τώρα δεν είναι τίποτε. Θα ισχύουν και στο μέλλον. Δεν λύνεται αυτό το πρόβλημα και λυπάμαι που το λέω. Το ένα θέμα είναι οι φιλικές σχέσεις. Έλα να σου χαρίσω... Ζούμε στην Κύπρο... Είναι ο γαμπρός μου, ο εξάδελφος μου. Πως θα τα σταματήσεις αυτά; Δεν σταματάνε".

"Πριν 2-3 χρόνια έκανα μια εκπομπή με τον Κώστα Μαλέκκο και είπα κάποια πράγματα. Μετά με πήρε η Αστυνομία για να έρθει για κατάθεση. Ευχαρίστως... Μιλήσαμε τότε για το Νονό της Κύπρου. Είπα της κοπέλας που ηχογραφούσε να σταματήσει και είπα το όνομα του Νονού. "Μα τούτο ξέρουμε το" μου είπε ο Αστυνόμος".

"Το δεύτερο κεφάλαιο είναι τα στοιχήματα. Μεγάλο κεφάλαιο. Το έζησα με το 5-0 του Ολυμπιακού τότε που ήμουν πρόεδρος. Ήταν συνταρακτικό γιατί 2-3 μέρες πριν το παιχνίδι, ήρθε η πληροφορία κοντά μου ότι παιζόταν παράνομα το 5-0 στην Κύπρο και ότι την Πέμπτη το βράδυ σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα για το 5-0. Αυτή ήταν η εμπειρία μου με τα στημένα, δεν είχα άλλη. Τι να κάνεις; Να πω τη Δευτέρα ποιοι ήταν οι παίκτες που μας πούλησαν; Τους ξέρω! Αλλά όταν δεν έχεις στοιχεία τι να κάνεις... Τώρα παίζονται στην Κίνα αν είναι δυνατό!".

"Δυστυχώς είναι παγκόσμιο το θέμα, δεν είναι Κυπριακό φαινόμενο. Και δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πως θα μπορέσουμε στην Κύπρο να εξιχνιάσουμε υποθέσεις. Τουλάχιστον αν μη τι άλλο να περιορίσουμε το κακό".

"Και οι ξένοι διαιτητές κάνουν λάθη απλά βοηθούν στο θέμα της προκατάληψης. Φέτος η ΑΕΛ είχε κάποιες στιγμές που έβγαζαν μάτια τα λάθη. Εγώ λέω είναι λάθη αλλά θα δυσκολευτώ να πείσω ότι ήταν λάθη. Λάθη θα γίνονται βέβαια... Αλλά κάποια έβγαζαν μάτια. Εμείς θα φέρουμε το VAR στην Κύπρο, στην Αγγλία σκέφτονται να το φύγουν! Μετρούμε το δάχτυλο του ποδοσφαιριστή για να δούμε αν είναι οφσάιντ. Αφαιρούμε το λάθος που ήταν και λίγο η μαγεία του ποδοσφαίρου. Όχι βέβαια όταν είναι σκόπιμα. Οι Άγγλοι λένε ότι τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου".