Στόχος η επιστροφή στις υψηλές πτήσεις

Στόχος η επιστροφή στις υψηλές πτήσεις

Η περσινή σεζόν ήταν πιθανότατα μία από τις πιο δύσκολες στην καριέρα του Julius Szöke. Ο Σλοβάκος μέσος, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του Άρη πριν μετακομίσει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Κύπρο, με την απόκτησή του από την ΑΕΛ να προκαλεί αισιοδοξία και προσδοκίες.

Ωστόσο, η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Ο 30χρονος δεν κατάφερε να έχει την επιρροή που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από μικροτραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης σε αρκετές περιπτώσεις. Συνολικά κατέγραψε 25 συμμετοχές.

Η νέα σεζόν, όμως, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για επανεκκίνηση. Η ποιότητα, οι παραστάσεις και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά δεν αμφισβητούνται. Αυτό που χρειάζεται είναι συνέπεια και σταθερότητα, ώστε να μπορέσει να προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί. Στην ΑΕΛ περιμένουν να δουν τον πραγματικό Julius Szöke και να δικαιώσει τις προσδοκίες που συνόδευσαν την άφιξή του. Marvelous Craving - Έτοιμα μίγματα με την εγγύηση της Crepaland, διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα μας!