Ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή η ΑΕΛ γιατί έκανε τέσσερα σταματήματα για αλλαγές στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και όχι τρία όπως προνοεί ο κανονισμός.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους γαλαζοκίτρινους, αυτό οφείλεται σε λάθος της διαιτητικής ομάδας και συγκεκριμένα του Κυριάκου Χριστοδούλου με τον τέταρτο Χρυσοβαλάντη Θεουλή. Το λάθος του ρεφ όπως αναφέρει η πλευρά της ΑΕΛ εντοπίζεται στο 55' όταν και οι Σωτηρίου-Έουλερ (φώτο) θα περνούσαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο αλλά πέρασε μόνο ο Σωτηρίου στην θέση του Νταβόρ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε λανθασμένα και δεν πρόλαβε ο Έουλερ να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να γίνει η αλλαγή στο 58' (δηλαδή δυο σταματήματα).
Ο Θεουλή παραδέχθηκε το λάθος του και σε συνεννόηση με τον ρεφ ανέλαβαν την ευθύνη δίνοντας άδεια στην ΑΕΛ για ακόμη ένα σταμάτημα.