ΣΥ.Φ ΑΕΛ: "Μάγκες προπονητής και παίκτες, ΟΛΟΙ στην προπόνηση του Σαββάτου"

ΣΥ.Φ ΑΕΛ: "Μάγκες προπονητής και παίκτες, ΟΛΟΙ στην προπόνηση του Σαββάτου"

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Οι Λέοντες κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στην προπόνηση του Σαββάτου...

*Αφαιρέθηκαν κάποιες φράσεις… 

Αρχίζει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το οποίο αναμένεται να είναι συνέχεια της περσινής υποβαθμισμένης διοργάνωσης. Την ίδια ώρα που κάποιοι παραπλανούν με ψευτονούμερα για κάρτες οπαδού που εκδίδουν……. ο κυπριακός αθλητισμός θα υποφέρει καθημερινά για ακόμα μια φορά από τα άδεια καθίσματα.

Η απουσία από τις κερκίδες εξαιτίας της κοροϊδίας και της καταπάτησης των δικαιωμάτων των φιλάθλων σε καμιά περίπτωση δεν έχει σκοπό να πλήξει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι μάγκικα τιμούν μέχρι στιγμής τον κύκλο με τα 3 ιερά γράμματα. Για αυτό καλούμε σύσσωμο τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών το Σάββατο η ώρα 18:30 στο βοηθητικό του Τσιρείου για την τελευταία προπόνηση. Με ασταμάτητη φωνή και τη γροθιά υψωμένη δίνουμε το έναυσμα με το δικό μας ακροΑΕΛίστικο τρόπο, για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η εκλογική συνέλευση του συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί οριστικά την ερχόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 19:30 για να συζητήσουμε με τα μέλη μας τις εξελίξεις και τις επόμενες μας κινήσεις σε όλα τα θέματα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ