ΘΕΟΔΩΡΟΣ: “Πιέσαμε τους αμυντικούς του Απόλλωνα, ξέραμε ότι υπήρχε θέμα εκεί”

ΘΕΟΔΩΡΟΣ: “Πιέσαμε τους αμυντικούς του Απόλλωνα, ξέραμε ότι υπήρχε θέμα εκεί”

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στο Sports 1 και την εκπομπή του Χρίστου Παπακώστα...

Αρχικά ρωτήθηκε για το Red buttton που ανακοίνωσε ο ΠΑΣΠ... "Θα επαναλάβω αυτό που είπα ότι γίνεται είναι καλό. Πρέπει να γίνουν πολλά πράματα για να έχουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε”.

“Ήταν μια πολύ καλή νίκη  επί μιας ομάδας που έχει το σεβασμό μας. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. παίξαμε πολύ καλά κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει δουλευτεί πολύ καλά από τον Σοφρώνη με συνεχόμενες νίκες. Νιώθαμε πως θα κερδίσουμε είμαστε πολύ καλή ομάδα και επιβεβαιώθηκε”.

Για το ότι ήταν φαβορί ο Απόλλωνας πριν το ματς… “Όσοι δουλεύουν στις ομάδες δεν αποδέχονται το όρο φαβορί όταν παίζει Απόλλωνας-ΑΕΛ.. Δεν θα έπρεπε όμως να είμαστε το αουτσάινντερ στο ντέρμπι. Είναι άδικο που βρίσκεται η ΑΕΛ στη θέση που βρίσκεται, με την ποιότητα που έχει έπρεπε να ήταν στη πρώτη τριάδα”.

Για την προσέγγιση του παιχνιδιού από τον Κέρκεζ… “Ήταν άψογη η στρατηγική από τον προπονητή όλες οι γραμμές ήταν κοντά. Πιέσαμε τους αμυντικούς του Απόλλωνα, ξέραμε ότι υπήρχε θέμα εκεί”.

Για το αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο Κέρκεζ…. “Ο Ντούσαν έχει γράψει τη δική του ιστορία ως ποδοσφαιριστής, ως αρχηγός, και πλέον σαν προπονητής της ΑΕΛ. Είναι ζωντανή ιστορία για την ΑΕΛ ο Ντούσαν και όταν θα έρθει η ώρα θα το συζητήσει με τον πρόεδρο”.

“Πρέπει να κάνουμε το δικό μας σερί, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές φέτος μεταξύ των ομάδων. φάνηκε και στα παιχνίδια με τις πιο μικρές ομάδες. Πρέπει να ήμαστε όλοι ψύχραιμοι συγκεντρωμένοι για τον επόμενο αγώνα με την Πάφο”. 

Για την πώληση Γουίλερ… “Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν φύγει κορυφαίοι παίκτες από τις μεγάλες ομάδες και έχουν πωληθεί. Υπάρχει πολιτική η ομάδα να επενδύει σε νεαρούς και αν υπάρχει αξία να πωληθούν θα γίνεται για να υπάρχει έσοδα. Αυτό είναι πλέον το ποδόσφαιρο. Ο Χρίστος Γουίλερ έχει προσφέρει στην ΑΕΛ και η ΑΕΛ του έχει προσφέρει πάρα πολλά . Του εύχομαι καλή επιτυχία. Και σε άλλες ομάδες γίνοται πωλήσεις και οι ομάδες που το κάνουν παίρνουν τα πρωταθλήματα βγαίνουν στη Ευρώπη. Δεν είναι κάτι που αξίζει τόσης συζήτησης. 

“Θα γίνουν κι άλλες επενδύσεις το καλοκαίρι. Είναι ο Μαέ που είναι μια επένδυση για την ομάδα . Είναι και κάποιοι άλλοι που πληρώνονται πολλά χρήματα η ομάδα όμως για διάφορους λόγους δεν πρόσφεραν ακόμα. Είναι κάποιοι που έχουν διεθνή εμβέλεια και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίξουν στην ομάδα για να προσφέρουν ανάλογα με τα χρήματα που παίρνουν. Η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές”. 

“Πολλά συγχαρητήρια στον Χάρη Κυριάκου γιατί ταλαιπωρήθηκε με γαστρεντερίτιδα και έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση. Είναι χρέος των παικτών να τα δίνουν όλα για τον κόσμο. Οι παίκτες σχολίαζαν την παρουσία του κόσμου ειδικά το τελευταίο 20λεπτό με τα συνθήματα. Εμείς τους δείξαμε βίντεο και τους είπαμε πριν το ματς να παίξουν για αυτούς στην κερκίδα αλλά και τους άλλους που κάνουν το δικό τους αγώνα”.

“Η ΑΕΛ τα τελευταία 10 χρόνια πρωταγωνιστεί στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, έπαιξε και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και μακαρι να το ξανακάνει και μάλιστα να προκριθεί”

Για το φάκελο που θα σταλεί στην ΟΥΕΦΑ... “Ο Φάκελος για την ΟΥΕΦΑ ετοιμάζεται. Αναμένουμε το ΡΙΚ να μας δώσει τις εκπομπές που γίνεται ανάλυση από τους αναλυτές. Ο Φάκελος θα συνοδευτεί με dvd. Να έχουμε τις εκπομπές και ο φάκελος θα προχωρήσει. Δίνουμε και μάχες εκτός γηπέδων και ο κόσμος πρέπει να είναι μπροστάρης με τη Διοίκηση”.