Θεόδωρος στο Digital: "Εφθασε η ώρα που περιμέναμε"

Close
Θεόδωρος στο Digital: "Εφθασε η ώρα που περιμέναμε"

O Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου ήταν καλεσμένος του Πάνου Λάρκου το μεσημέρι, στο δελτίο ειδήσεων του DIGITAL, του τηλεοπτικού καναλιού του Ομίλου μας, Digital Tree.

Για την καλή πορεία της ΑΕΛ: Μας χαροποιεί πως αρκετοί λένε τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΛ. Κάναμε να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι, ήμασταν αρκετά επιθετικοί από την αρχή της αναμέτρησης. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς. Να παίζουμε επιθετικά και ωραία, να προσφέρουμε θέαμα."

Ποιοι είναι οι στόχοι; Οι στόχοι έχουν τεθεί από την αρχή. Είναι αρκετά υψηλοί. Η ομάδα το έχει δηλώσει, έχει φτιαχτεί για να διεκδικεί πρωτιές και τρόπαια. Δεν είμαστε το φαβορί για διάφορους λόγους. Δεν είμαστε ομάδα που φοβάται. Πιστεύουμε πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πιστεύουμε πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Είναι τεράστιο λάθος να ασχολούμαστε με τριάδες-τετράδες αγώνων. Έχουμε μπροστά μας την Δόξα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος.

Εχετε και περιθώρια βελτίωσης λόγω και των απουσιών: Με ικανοποιεί αφάνταστα, ήταν και στόχος του Ανδρέα Σοφοκλέους να χτιστεί μια δυνατή ομάδα. Έγινε σοβαρή δουλειά το καλοκαίρι. Θέλαμε ο προπονητής μας να έχει πλούσιο υλικό στη διάθεση του. Είχαμε απουσίες στα τελευταία παιχνίδια αλλά δεν σταθήκαμε στους απόντες αλλά στους παρόντες. Θα παίξουμε ακόμη πιο καλά όταν επιστρέψουμε. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές.

Για την επετειακή φανέλα: Η επετειακή φανέλα θα είναι κάτι το διαφορετικό. Θα ενθουσιάσει τον κόσμο, μπορεί να αργήσαμε λίγο. Αλλάξαμε εταιρεία ένδυσης, πήγαμε στην Macron. Ξέραμε πως θα χρειαστεί ένα τρίμηνο. Έφθασε η ώρα. Να καλέσω τον κόσμο της ΑΕΛ τώρα που θα την έχουμε να την αγοράσουμε όλοι.

ΓΗΦΗΦΓΗΦΓΗΗΦΓ