Τι είπε ο Παντελίδης και έκανε εντύπωση στον Σοφοκλέους!

Close
Τι είπε ο Παντελίδης και έκανε εντύπωση στον Σοφοκλέους!

Η ατάκα του Παντελίδη που έκανε μεγάλη εντύπωση στον Ανδρέα Σοφοκλέους! Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΑΕΛ και τον νυν τεχνικό των "γαλαζοκιτρίνων", ο 56χρονος έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα και δίψα... για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Μοναδικό προνόμιο για κάθε νέα εγγραφή στην Parimatch. Βάλε στην εγγραφή σου τον κωδικό CHRISTMAS20 και πάρε €20 για τα πρώτα σου στοιχήματα!

Όπως έχουμε πληροφορηθεί ο Σάββας Παντελίδης διεμήνυσε στον Ανδρέα Σοφοκλέους πως είναι... δεδομένη η παρουσία του, την Παρασκευή κόντρα στην Πάφο κάτι το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο για το DEAL. 

Πριν υπάρξει... συμφωνία ο "ΣΟΦΟ" ρώτησε τον Ελλαδίτη αν θα είναι παρών στον αγώνα της Παρασκευής για να τον παρακολουθήσει από κοντά, με την απάντηση να είναι... αφοπλιστική. Ο ίδιος ξεκαθάρισε στον Πρόεδρο πως είναι διαθέσιμος να προπονήσει την ομάδα ακόμη την ίδια μέρα! Όσον αφορά για τον αγώνα με την Πάφο ο 56χρονος ανέφερε πως είναι δεδομένη η παρουσία του στον πάγκο των "Λεόντων".

Ομολογουμένως δείχνει πως ο Σάββας Παντελίδης είναι πανέτοιμος σ' αυτή τη πρόκληση και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να καταλήξουν σε συμφωνία οι δυο πλευρές.

Αντώνης Κωνσταντινίδης