Ο Χαβιέ Μεντόσα επέκτεινε το συμβόλαιο του με την ομάδα της ΑΕΛ με την εξέλιξη αυτή να αφήνει άπαντες ικανοποιημένους στο “γαλαζοκίτρινο” στρατόπεδο.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήρθε στα μέσα της περιόδου πέρυσι στη Λεμεσό για την ΑΕΛ και έδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά. Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με ένταση στο παιχνίδι του, που μπορεί τόσο να σκοράρει όσο και να δώσει ασίστ.
Έχει την εμπειρία και την ιδιοσυγκρασία να αντέξει την πίεση μίας μεγάλης ομάδας ο Μεντόσα γι΄αυτό και ο Χρίστος Χαραλάμπους τον προορίζει για ηγέτη της δικής του ΑΕΛ.
Αυτό που απομένει είναι ο Μεντόσα να δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας προκειμένου να μπορέσει να βγάλει ακόμα περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο στο νέο πρωτάθλημα.
