Το...πρέπει και οι απουσίες

Το...πρέπει και οι απουσίες

Η απόσταση από τον Απόλλωνα (-6) δεν είναι αποτρεπτική για την πρώτη εξάδα στην κανονική διάρκεια. Για να μπορεί όμως να έχει βάσιμες βλέψεις, η ΑΕΛ θα πρέπει να περάσει με διπλό από τον προσεχή αγώνα κόντρα στον Ακρίτα.

Ο Ούγκο Μαρτίνς γνωρίζει πως η ομάδα της Χλώρακας δεν είναι αμελητέα ποσότητα και με τον πρώην αρχηγό της ΑΕΛ στον πάγκο της ομάδας του μπορεί να κάνει ζημιές, οπότε σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει περιθώριο υποτίμησης του αντιπάλου. Crepaland – η κρέπα που σε μαγεύει κάθε στιγμή

Η AEΛ θέλει να…επαναλάβει την καλή εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια με την υποσημείωση ότι πρέπει να έχει αποτέλεσμα αυτή τη φορά, για να μην χαθεί η απόσταση από την πρώτη τετράδα δεδομένων και των πιο απαιτητικών αγώνων που ακολουθούν για τους «γαλαζοκίτρινους».

Το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» θεωρειται αγώνας must win για την ΑΕΛ παρ’ ότι η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Σινγκ, Στεφάνοβιτς και τον τραυματία Φραντζή.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής SUPER MONDAY με αποκαλυπτικό Σωφρόνη Αυγουστή:

Remote video URL
Αρης Κυριάκου