"Καμπάνα" από τον Αθλητικό Δικαστή στον Ζόρζε Σίλας!
Ο Πορτογάλος προπονητής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από δύο αγώνες και πρόστιμο για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΕΝΠ στο Τσίρειο - Έχει (και) ΑΛΛΟ πρόβλημα ο Σίλας
ΤΙ ΕΓΙΝΕ:
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λουίς Ντα Σίλβα πήγε με καλή θέληση να δώσει το χέρι του στο συμπατριώτη του και προπονητή της ΑΕΛ. Ο Σίλας όχι μόνο δεν έδωσε το χέρι του, αλλά έβγαλε... αντίδραση και έγινε ένα μικρός...χαμός στο τερέν του Τσιρείου σταδίου.
Η ποινή:
(3) του Rebelo Fernandes Jorge Manuel προπονητή του σωματείου σας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα (του επιτέθηκε φραστικά και τον έσπρωξε) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΕΛ Λεμεσού – Ε.Ν. Παραλιμνίου/04.09.2022 (2η Αγωνιστική).