Δόξα-ΑΕΖ: "Άλωσε" την Περιστερώνα, έκανε "σεφτέ" με τριάρα η ΑΕΖ!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΖ η οποία στο πλαίσιο της 4ης στροφής επικράτησε εκτός έδρας 3-1 της Δόξας.  Τέταρτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για την ομάδα της Κατωκοπιάς. 

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης η ομάδα του Ζακακίου πού ήταν πολύ καλή και αποτελεσματική στο Α’ μέρος ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε γκολ των Χατζηβασίλη (19’) και Σιφναίου (38’). Στο 61’ ο Ασάντε με τρομερό μακρινό σουτ μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση μέχρι που στο 90’ ο Κάστρο πέτυχε 3-1 κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. 

Το www.kerkida.net σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα. Στο γήπεδο ήταν η Βάνα Λειβαδιώτη. Στο Live της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Χριστοφή. 

1' Πρώτο σφύριγμα και... σέντρα στην αναμέτρηση. 

3' Καλά οργανωμένες στα μετόπισθεν οι δύο ομάδες. Θέλουν κατά βάση να διαφυλάξουν το μηδέν πίσω και να γίνουν επικίνδυνες από στατικές φάσεις ή κόντρα αντεπιθέσεις. 

7’ Τα μέχρι τώρα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι αργός ρυθμός και δυνατές μονομαχίες. 

8’ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι στον Σαρφό για δυνατό φάουλ στον Νταμπί. 

12' Μικρή διακοπή στο παιχνίδι μέχρι να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο Βαγγέλη Κυριάκου από πλευράς Δόξας. Τίποτα το σοβαρό ωστόσο αφού θα συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι. 

αεζ γκ

19' ΓΚΟΛ 0-1 η ΑΕΖ με συρτό διαγώνιο σουτ του Σλόγκαρ. Ο Παστελής έκανε την σέντρα η μπάλα κόντραρε και πήγε στον Σλόγκαρ που έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα. 

-Το γκολ τελικά πιστώνεται στον Χατζηβασίλη καθώς μπήκε στην φάση αλλάζοντας την πορεία της μπάλας πριν καταλήξει στα δίκτυα. 

25' Διαχειρίζεται με έξοχα το υπέρ της προβάδισμα η ομάδα του Λιάσου Λουκά. 

30' Δεν μπορεί να αντιδράσει η Δόξα μετά το γκολ που δέχθηκε. Έχει θέματα στην επιθετική της ανάπτυξη.

35’  Δεν είναι ευχαριστημένος ο Κώστας Σακκάς από την εικόνα της ομάδας του και πριν το ημίχρονο προβαίνει σε διορθωτική κίνηση βγάζοντας τον Κυριάκου που ήταν κιτρινισμένος.  Στη θέση του ο Αλσέους που πραγματοποιεί ντεμπούτο. 

σλο

37' ΓΚΟΛ 0-2 η ΑΕΖ με τον Σιφναίο. Μετά από κακό διώξιμο της μπάλας από την άμυνας της Δόξας η μπάλα πήγε στον Σιφναίο που με ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

-Δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Σιφναίο. 

39’ Καλή στιγμή για την ΑΕΖ σε σουτ του Κάστρο, έδιωξε ο Σισκόφσκι. 

40’ Ωραία κεφαλιά του Σαρφό η μπάλα λίγο έξω. 

41’ Πολύ επικίνδυνη η ομάδα του Ζακακιού σε κάθε της επιθετική προσπάθεια. 

42’ Ο Άντουι βγήκε στην  πλάτη της άμυνας από πάσα του Σαντίκ στον κενό χώρο ωστόσο στο σουτ που επιχείρησε με το αριστερό η μπάλα έφυγε παράλληλα έξω. 

45' Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. 

Τέλος πρώτου μέρους. 

46' Έναρξη στο δεύτερο μέρος με μια αλλαγή για τη Δόξα. Έξω ο Αντουί, μέσα ο Γκλεόφιλο.

50' Διαφορετικό το σκηνικό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους με την ΑΕΖ πλέον να περιμένει τη Δόξα να επιτεθεί ώστε να την κτυπήσει στην κόντρα. Ελαφρώς πιο επιθετική η ομάδα της Κατωκοπιάς που ψάχνει το γκολ της μείωσης για να μπει στο παιχνίδι. 

54'  Κεφαλιά του Σαντίκ η μπάλα στα χεριά του Μπέκερ.

ασ

60' ΓΚΟΛ 1-2 μειώνει η Δόξα με φοβερό μακρινό σουτ του Ασάντε! Εξαιρετικό γκολ από τον Ασάντε που δοκίμασε το πόδι του από πολύ μακρινή απόσταση και νίκησε τον Μπέκερ που ναι μεν έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

61' Αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα στο πάγκο της ΑΕΖ ο Βενιζέλος Τζιαμπάζης για διαμαρτυρίες. 

62' Αλλαγή για την ΑΕΖ. Μέσα ο Ντιγκινί που πραγματοποιεί ντεμπούτο στη θέση του Χατζηβασίλη. 

67' Αλλαγή για την ΑΕΖ. Ο Φράγκος στη θέση του Σλόγκαρ. 

70' Η μείωση έδωσε ψυχολογία στη Δόξα που ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. 

73' Kαλή στιγμή για τη Δόξα με σουτ του Ναμπί. Η φάση ξεκίνησε με ωραίο κατέβασμα της μπάλας και στρώσιμο από τον Σαντίκ. 

76' Αλλαγή για την ΑΕΖ. Εκτός ο Σαρφό, μέσα ο Γιουσούφ. 

77' Ευκαιρία για τη Δόξα με τον Ασάντε. Η μπάλα ενώ είχε πορεία προς τα δίκτυα η μπάλα κτύπησε στον συμπαίχτη του Βλίτερ και πέρασε έξω. 

79' Πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία λεπτά η Δόξα. 

81' Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μεγάλο το ενδιαφέρον.

84' Αλλαγή για τη Δόξα. Έξω Τραϊτσέφσκι, μέσα ο Φοφανά που πραγματοποιεί ντεμπούτο. 

87' Οδεύουμε προς την ολοκλήρωση του 90λέπτου η ΑΕΖ κρατά το υπέρ της προβάδισμα. 

89' ΓΚΟΛ 1-3 η ΑΕΖ με τον Κάστρο. Η ομάδα του Ζακακιού καθαρίζει ουσιαστικά το ματς. Μετά από μελέ στην περιοχή, έκλεψε την μπάλα και μόνο απέναντι στον Σισκόφσκι με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.  

90' Εφτά λεπτά καθυστερήσεις. 

90+3’ Έκδηλη η απογοήτευση από πλευράς γηπεδούχος που είδαν εκεί που πίεζαν την ισοφάριση να δέχονται το γκολ. 

Τέλος... Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ΑΕΖ του Λιάσου Λουκά. Τέσσερις ήττες σε τέσσερις αγώνες η ομάδα του Κώστα Σακκά. 

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Πάντιτς, Σιέλης, Τραϊτσέφσκι (84' Φοφανά), Σαντίκ, Ναμπί, Αντωνιάδης (90' Τζιέτζιε), Στυλιανού, Αντουί (46' Βλίτερ), Κυριάκου (35' Αλσέους), Ασάντε

-Στον πάγκο: Αντωνίου, Κυριάκου, Φοφανά, Γκλεόφιλο, Άλσεους, Σεσέροβιτς, Μούσα, Πούριτς, Τζιέτζιε

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Αντωνίου, Σαρφό (76' Γιουσούφ), Σλόγκαρ (67' Φράγκος), Ντελμίρο, Κάστρο, Ρεϊνολντς, Χατζηβασίλης (62' Ντιγκινί), Ρουίθ, Σιφναίος

-Στον πάγκο: Μιροσάβλιεβιτς, Αντωντίου, Λουπιάνεθ, Φοστάβε, Χριστοφή, Ματόνγκο, Μιχαηλίδης, Φράνγκος, Ντιγκινί, Κκωστή, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Manganiello Gianluca
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Την αρθρογραφία της 4ης αγωνιστικής προσφέρει το The Old Powerhouse Chill Bar

enter " "