ΑΚΕΛ/"Η επίθεση σχετίζεται με τις επιθέσεις και βανδαλισμούς από ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία"

ΑΚΕΛ/"Η επίθεση σχετίζεται με τις επιθέσεις και βανδαλισμούς από ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία"

Ανακοίνωση από το ΑΚΕΛ για τα χθεσινά γεγονότα στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Πάνω Λακατάμιας. Το ΑΚΕΛ καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση που πραγματοποιεί το ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας σήμερα το απόγευμα, στις 6μμ στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Πάνω Λακατάμιας για καταδίκη της επίθεσης.

 

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει τη χθεσινή εγκληματική επίθεση κουκουλοφόρων στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Πάνω Λακατάμιας με ωμή βία σε βάρος των θαμώνων και πρόκληση τεράστιων υλικών ζημιών. Το ΑΚΕΛ εκφράζει τη συμπαράσταση του στα στελέχη των Λαϊκών Οργανώσεων Πάνω Λακατάμιας κι εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όσους κτυπήθηκαν.
Το ΑΚΕΛ επισημαίνει ότι τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά και ότι η επίθεση σχετίζεται με τις επιθέσεις και βανδαλισμούς από ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία σε οικήματα Λαϊκών Οργανώσεων που εντάθηκαν την τελευταία περίοδο σε όλη την Κύπρο. Καλούμε την αστυνομία να προχωρήσει τάχιστα στη διερεύνηση ώστε να υπάρξει επιτέλους προσαγωγή στη Δικαιοσύνη και καταδίκη των δραστών τέτοιων επιθέσεων. Να τερματιστεί η ατιμωρησία ακροδεξιών εγκληματικών στοιχείων που εκκολάπτονται στον σκληρό πυρήνα συγκεκριμένων οπαδικών συνόλων και αναπτύσσουν εγκληματική δράση υπό το σκοτάδι.
Το ΑΚΕΛ καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση που πραγματοποιεί το ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας σήμερα το απόγευμα, στις 6μμ στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Πάνω Λακατάμιας για καταδίκη της επίθεσης.

ΑΠΟΕΛ43