Ο Βραζιλιάνος Bolivar Silveira είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ακρίτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεοφώτιστης ομάδας:
"Ο Ακρίτας Χλώρακας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Bolivar Silveira, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Bolivar Silveira, κατάγεται από τη Βραζιλία και ξεκίνησε την καριέρα του ως επικεφαλής σκάουτερ της Βραζιλιάνικης Athletico Paranaense από το 2018 έως και το 2021 κατά την οποία περίοδο η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Βραζιλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μέσα από την αγοραπωλησία ποδοσφαιριστών μέσα σε αυτήν την περίοδο η Athletico Paranaense έβγαλε κέρδος πέραν των 50 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη συνέχεια η ομάδα κατέκτησε το Copa Sudamericana.
Τελευταία ομάδα όπου εργάστηκε ο Bolívar ήταν η Sport Club Internacional, η οποία έχει κατακτήσει δύο φορές το Copa Libertadores.
🤝 Καλωσορίζουμε τον κ.Bolivar Silveira στην ομάδα και την οικογένεια του Ακρίτα Χλώρακας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που καλείται να αναλάβει".