Σιελουβάρης: "Πάμε για τέσσερις μεταγραφές"

Σιελουβάρης: "Πάμε για τέσσερις μεταγραφές"

Καλεσμένος του Αντρέα Ψάλτη στην σημερινή εκπομπή της Digital TV, «Στην Κερκίδα» ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ακρίτα Χλώρακας, Αντρέας Σιελουβάρης που μίλησε για την ζωτικής σημασίας νίκη κόντρα στην ΕΝΠ αλλά και για τις 4 μεταγραφές του Ιανουαρίου…

Εδώ όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ: «Νίκη ανάσα, νίκη βάλσαμο! Την είχαμε μεγάλη ανάγκη δεδομένου της θέσης που βρισκόμαστε. Η δεύτερή μας νίκη στο πρωτάθλημα, η νίκη ήρθε με ανατροπή … με καλή αγωνιστική παρουσία καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή».

Αν μπήκε περισσότερη πίεση μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ίσως να μπήκε περισσότερη πίεση ναι. Η παραμονή μας στην Α Κατηγορία θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και θρίαμβο, είναι άπειρη η ομάδα και έχει από τα χαμηλότερα budget».

Για τον Σταύρο Γαβριήλ: «Με την αποχώρηση του Αμπντουραχίμι, είπα ότι ο Σταύρος είναι πολύ καλός και για μένα δεν υστερεί σε σχέση με τον Αμπντουραχίμι και το αποδεικνύει. Ήρθε και το γκολ που τόσο πολύ ζητούσε».

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Βλέπουμε αυτό το παιχνίδι όπως τα βλέπουμε όλα, πάμε για τη νίκη. Η αυτοπεποίθησή μας έχει ανεβεί πολύ, ξέρουμε ότι η Δόξα πάνω κάτω έχει τους ίδιους στόχους με εμάς».

Αγωνιστικά δεδομένα: «Πλην των μόνιμων που θα χάσουν και τη σεζόν, (Αλεξέφ και Μπερνάρντι) υπήρξε πρόβλημα με τον Ζαραβάνιο που δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο. Δύσκολο να προλάβει τον αγώνα».

Μεταγραφική περίοδος: «Θα αποκτηθούν 4 ποδοσφαιριστές, έχουν ήδη εντοπιστεί οι στόχοι και είμαστε κοντά στις υπογραφές. Θα είναι ξένοι και θα βασιστούμε κυρίως στη γενική φιλοσοφία που είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείω όμως την απόκτηση και έμπειρων ποδοσφαιριστών».

k

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" οδηγεί με ασφάλεια το Nissan Qashqai e-POWER του Ομίλου Πηλακούτα

k