ΦΟΥΛ... για εταιρεία/Πρόεδρος Σωματείου ο Λόππας

Close
ΦΟΥΛ... για εταιρεία/Πρόεδρος Σωματείου ο Λόππας

Η Αλκή ενημερώνει για την Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Γήπεδο της Ορόκλινης. Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισαν όπως προχωρήσει η ομάδα στην δημιουργία εταιρίας με όνομα ΑΛΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενώ ο Άντης Λόππας ψηφίστηκε ομόφωνα ως ο πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης τα οποία έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό και ωριμότητα. Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κοινοτικό γήπεδο της Ορόκλινης και όλα τα θέματα που τέθηκαν προς ψήφιση, πέρασαν ομόφωνα.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισαν όπως προχωρήσει η ομάδα στην δημιουργία εταιρίας με όνομα ΑΛΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ. Αντιπροσωπεία της ομάδας θα έχει άμεση επαφή με τον υποψήφιο επενδυτή κ. Γιώργο Κουτούκη με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία.

Όλα όσα θα συζητηθούν στις επαφές θα εγκριθούν εκ νέου στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Επίσης, ο Άντης Λόπας ψηφίστηκε ομόφωνα ως ο πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου και θα έχει ακόμα 11 μέλη μαζί του στο Δ.Σ. Πρόκειται για τους, Ανδρέα Θεοδοσίου, Γεώργιο Φόκου, Μάριο Γεωργίου, Σωτήρη Τιρίττη, Ανδρέα Θεοδούλου, Χρίστο Τζιάμπο, Μιχάλη Τζιάμπο, Σταύρο Νικολαΐδη, Φωτή Ηλία, Νίκο Νικολάου και Ανδρέα Νικολάου.