Ananidz️️️️️️️️️️️️️e/"Πολύ ευγνώμων στον Fedun"

Close
Ananidz️️️️️️️️️️️️️e/"Πολύ ευγνώμων στον Fedun"

Μέσω των σόσιαλ μίντια ο Jano Ananidz️️️️️️️️️️️️️e αποχαιρέτησε την πρώην του ομάδα τη Σπαρτάκ Μόσχας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο.

Ο διεθνής Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με την Ανόρθωση, έγραψε το εξής:

"Σήμερα συμφωνήσαμε αμοιβαία με τη Σπαρτάκ Μόσχας να τερματίσουμε τη συνεργασία μας. Συμφωνήσαμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση. Είμαι πολύ χαρούμενος που πριν από 11 χρόνια ήρθα σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο όπως η Σπαρτάκ! Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά η Σπαρτάκ έγινε το σπίτι μου και εδώ βρήκα υποστήριξη στις πιο δύσκολες μέρες μου. Αυτή η στήριξη προερχόταν από την ηγεσία του συλλόγου και κυρίως από τον πρόεδρο Leonid Arnoldovich Fedun, στον οποίο είμαι πολύ ευγνώμων! 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους που ήταν γύρω μου εδώ και 11 χρόνια: παίκτες, προπονητές, ιατρικό και τεχνικό επιτελείο αλλά και τους υπαλλήλους της ομάδας. Δεν δίνεται σε όλους η ευκαιρία να υπερασπιστούν τα χρώματα ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως η Σπαρτάκ. Παράλληλα αισθάνθηκα τη ζεστή υποστήριξη των πιστών και αφοσιωμένων οπαδών της Σπαρτάκ και τους ευχαριστώ πολύ! Ναι οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά ανεξάρτητα από αυτό η Σπαρτάκ θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου".