ΑΝΟ/Διοικητικά, μεταγραφικά και αγωνιστικά… θέματα

ΑΝΟ/Διοικητικά, μεταγραφικά και αγωνιστικά… θέματα

Υπάρχουν διάφορα ανοιχτά θέματα στην Ανόρθωση και πιστεύουμε ότι η σειρά προτεραιότητας από την διοίκηση αλλά και η σειρά προτεραιότητας από τον κόσμο είναι αυτή που χρησιμοποιήσαμε στον τίτλο.

Όσο αφορά τη συνάντηση Σάντη-Πουλλαΐδη η οποία αναβλήθηκε, αναμένεται να προγραμματιστεί εκ νέου με την κάθοδο του δεύτερου στην Κύπρου. Οι δύο τους βρίσκονται σε καθημερινή επαφή και προσπαθούν μέσω συζητήσεων να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, ιδιαίτερα με βάση του τι ζητά και σκέφτεται ο Πουλλαΐδης. Από την πλευρά Σάντη είναι ξεκάθαρο τι χρειάζεται να γίνει και τι ζητά. 

Γενικότερα είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να λυθεί όσο το δυνατό πιο νωρίς. Το χρονοδιάγραμμα που αναφερόταν σε επίλυση του μέχρι τέλος Μαρτίου φαίνεται να έχει ξεπεραστεί και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι εξελίξεις να «τρέξουν» ακόμη πιο γρήγορα το επόμενο διάστημα και τον Απρίλιο.

Όσο αφορά τώρα τα άλλα δύο ζητήματα, αυτά είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Στο μεταγραφικό βασικός υπεύθυνος είναι ο Πριέτο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της Ανόρθωσης της επόμενης σεζόν. 

Όπως ανέφερε άλλωστε και ο κ. Σάντης μιλώντας μαζί μας στην εκπομπή «Στο Πέταλο», ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής έχει σαφείς οδηγίες τόσο για τον αριθμό των παικτών που χρειάζονται να αποκτηθούν, όσο και για τα ποσά που είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει για να πείσει κάποιο να φορέσει τη φανέλα της «Κυρίας».

Σχετικά τώρα με τις αποδεσμεύσεις παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται, δεν έχει ακόμη ξεκινήσει ουσιαστική συζήτηση με ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αγωνιστικά τώρα ακολουθεί το ντέρμπι της Αμμοχώστου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ανόρθωση να βρεθεί στην 1η θέση του β’ γκρουπ. 

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που τους δόθηκε, με τους Χρυσοστόμου και Νεόφυτο Μιχαήλ να μην είναι ακόμη έτοιμοι να πάρουν αγωνιστικά λεπτά. 

Εκτός θα είναι επίσης ο τραυματίας Αμπαρτζουμιάν ενώ αγώνα δρόμου να προλάβει κάνει ο Σαμπό. Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι της Εθνικής του ο Λόρια, η κατάσταση του οποίου θα αξιολογηθεί τόσο από το ιατρικό τιμ της Εθνικής Γεωργίας όσο και από αυτό της Ανόρθωσης με την επιστροφή του στην Κύπρο.

Σάββας Πηλακούτας