Το πόδι τους στο "γκάζι" φαίνεται να έβαλαν τις τελευταίες ώρες στην Ανόρθωση, έχοντας ως σκοπό την απόκτηση επιθετικού. Δεν αποκλείεται μάλιστα πολύ σύντομα να προκύψει και εξέλιξη.
Φαίνεται ότι το γεγονός ότι ο Ράντονιτς χαρακτηρίζεται ως all around επιθετικός όπως βγήκε μέσα και από τα "χείλη" της επίσημης Ανόρθωσης, ο Γουαρίς προορίζεται περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός ενώ την ίδια στιγμή ο Νινγκά δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός, ανάγκασαν την επιτροπή προγραμματισμού να κινηθεί για επιπλέον ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ.
Δεν θα αργήσει να προκύψει πάντως νεότερο γύρω από το όλο θέμα, με τις πιθανότητες τη συγκεκριμένη στιγμή με βάσει τα δεδομένα να γέρνουν προς το ένας ακόμη ποδοσφαιριστής να φορέσει το "Φοίνικα" στο στήθος.
Σάββας Πηλάκουτας