ΑΝΟ / Η "τρίλιζα" που καίει

Close
ΑΝΟ / Η "τρίλιζα" που καίει

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση, με το σκηνικό να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά γύρω από το συγκεκριμένο κομμάτι. Υπάρχουν ωστόσο τρεις περιπτώσεις που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν αρκετά το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Πρόκειται για τους Αρτυματά, Κορρέα και Πόποβιτς. Ας δούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από αυτή.

Κωστάκης Αρτυματάς: 
Του έγινε πρόταση με αυξημένες απολαβές εδώ και περίπου ένα τρίμηνο, χωρίς κάποια απάντηση από πλευράς ποδοσφαιριστή μέχρι στιγμής. Το συμβόλαιο που έχει στα χέρια του ο Αρτυματάς είναι πολύ καλύτερο από το υφιστάμενο που ολοκληρώνεται και μένει να δούμε ποια θα είναι τελικά η απόφαση του. 

Πολύ πιθανό ο Αρτυματάς να περιμένει να δει κατά πόσο θα υπάρξει κάτι καλύτερο είτε εντός είτε εκτός Κύπρου και ακολούθως να αποφασίσει, την ίδια στιγμή που και στην Ανόρθωση, δεν πρόκειται να αφήσουν το θέμα να συντηρείται για πολύ καιρό ακόμη.

Ντένις Πόποβιτς:
Ο Σλοβένος μέσος διατηρεί ένα από τα ψηλότερα συμβόλαια, το οποίο ξεπερνά τις 25 χιλιάδες μηνιαίως. Αν υπήρχε τρόπος με ένα ποσό να αποχωρήσει, τότε δεδομένα θα προχωρούσαν με την αποδέσμευση του. Εντούτοις, το συμβόλαιο του, έχει ισχύ για μια ακόμη χρονιά και πολύ δύσκολα ο Πόποβιτς θα δεχτεί να αποχωρήσει, χωρίς να καρπωθεί το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Για την ώρα, η περίπτωση του, η οποία θεωρείται και από τις δυσκολότερες, μπαίνει για λίγο στο "ψυγείο".

Παύλος Κορρέα:
Διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023, παρ' όλα αυτά αν θέλει να λύσει ο ίδιος το συμβόλαιο του, μπορεί να το κάνει, καταβάλωντας ένα μικρό σχετικά ποσό. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές ως προς το μέλλον του Κύπριου κεντρικού αμυντικού. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση προς το πρόσωπο του, την ίδια στιγμή που στην "Κυρία" ετοιμάζουν την δική τους πρόταση για να τον κρατήσουν κι' άλλα χρόνια στην ομάδα.

Σάββας Πηλακούτας