ΑΝΟ/Μεταγραφικά δεδομένα και αποφάσεις

ΑΝΟ/Μεταγραφικά δεδομένα και αποφάσεις

Για οχτώ ίσως και περισσότερες μεταγραφές έκανε λόγο ο Νεόφυτος Λάρκου στην πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Radisson Blu, με τις περισσότερες από αυτές να είναι ξεκάθαρο σε ποιες θέσεις θα πραγματοποιηθούν.

Συγκεκριμένα θα αποκτηθούν δύο ποιοτικοί κεντρικοί αμυντικοί, δύο εξτρέμ και δύο επιθετικοί. Σύνολο έξι. Από εκεί και πέρα αναμένουμε να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το θέμα Ουάρντα μέχρι τις πρώτες μέρες του επόμενου μήνα και αν θα γίνει επιπλέον κίνηση στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κάτι που μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό να γίνει.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα μιλάμε για 8 κινήσεις που κλείνουν και τις 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών μαζί και με τον Κίκο, για τον οποίο μένει μόνο η ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα αναλόγως των αναγκών που θα προκύψουν θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις. Στην λίστα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών, οι οποίοι στην ομάδα προγραμματισμού θεωρούν ότι μπορούν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερο βάθος στην ομάδα.

Εκτός από τον Έλτερ Φερέιρα στον οποίο έχει κατατεθεί πρόταση, πρόταση έχει γίνει επίσης και σε άλλους υποψήφιους στόχους, με μερικές από αυτές όμως να είναι κάπως πιο χαμηλά από τις δικές τους απαιτήσεις. Για την ώρα αναμένουν τις απαντήσεις τους και αναλόγως θα αποφασίσουν αν θα ανεβάσουν την προσφορά τους ή όχι και για ποιους θα γίνει αυτό.

Γενικότερα υπάρχει κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα στο μεταγραφικό σκηνικό της «Κυρίας», με τους Δαμιανού, Σπανό και Λάρκου να δουλεύουν νυχθημερόν έτσι ώστε να ετοιμάσουν την Ανόρθωση του 2023. 

Σάββας Πηλακούτας