ΑΝΟ / Πλάνο και επαφές για τις οφειλές

ΑΝΟ / Πλάνο και επαφές για τις οφειλές

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε στο οπαδικό Podcast, "The Blue Zone Podcast", ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης, τόσο για το αγωνιστικό όσο και για το διοικητικό-οικονομικό.

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

Σε σχέση με τα όσα είπε πάντως και με βάση τις δικές μας πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι όντως υπάρχουν άτομα διατεθειμένα να βάλουν συγκεκριμένο ποσό, έτσι ώστε ο προϋπολογισμός της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν να μην διαφέρει τόσο πολύ από αυτό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το μεγάλο ζήτημα ωστόσο που προκύπτει σε αυτή την φάση είναι οι προηγούμενες οφειλές, αλλά και αυτής της σεζόν, οι οποίες είναι άμεσες και φτάνουν κοντά στα 3 εκατομμύρια.

Μιλώντας άλλωστε για το συγκεκριμένο ζήτημα στο Podcast, ανέφερε τα εξής: «Εάν η Ανόρθωση με έναν δανεισμό, υποθετικά των 2,500.000 ευρώ ξοφλήσει 3,000.000 ευρώ και κάθε μήνα έχει να πληρώσει 55.000 με 56.000 ευρώ δόση μέσα από όλο τον προϋπολογισμό της, δεν θα είναι προς όφελος της; Συζητάμε μαζί τους για να βρούμε τις πιο ευνοϊκές για εμάς εξασφαλίσεις, ώστε να είναι λειτουργική η πορεία της ομάδας και να μην έχουμε προβλήματα».

Αυτό λοιπόν που προσπαθεί η διοίκηση Σάντη είναι να βρεθούν τρόποι αποπληρωμής των συγκεκριμένων οικονομικών εκκρεμοτήτων, έτσι ώστε η νέα σεζόν να ξεκινήσει με όσο το δυνατό λιγότερες παλιές οφειλές. Το έργο της διοίκησης δεν είναι καθόλου εύκολο, παρ' όλα αυτά η προσπάθεια είναι σε εξέλιξη, την ίδια στιγμή που και πλάνο υπάρχει και διάθεση. Μένει να δούμε κατά πόσο θα βρεθούν και οι ανάλογες λύσεις, ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι.

Σάββας Πηλακούτας