Λίγο η δίψα από το γεγονός ότι πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που έχει να δει αγωνιζόμενη την ομάδα του στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" (από τις 5 Μαρτίου) και λίγο το γεγονός ότι με τον επόμενο αντίπαλο έχουν διεξαχθεί μερικά φοβερά παιχνίδια μέχρι στιγμής, είναι αρκετά για να κάνουν τον κόσμο της Ανόρθωσης να ανυπομονεί για τον αγώνα του Σαββάτου.
Μεγάλη φαίνεται μάλιστα και η πιθανότητα να υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης, καθώς υπάρχουν προβλέψεις για ένα αριθμό που θα φτάσει κοντά στις 7 χιλιάδες. Η αλήθεια η ώρα και η μέρα προσφέρονται για μαζική και δυναμική παρουσία, με την προπώληση να πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής.
Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να έχει και την δυναμική στήριξη του κόσμου της ομάδας στο ντέρμπι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ και μένει να τους το ανταποδώσουν με μια σημαντική νίκη.
Σάββας Πηλακούτας