ΑΝΟ/Καν'το όπως πέρσι - Κάν'το όπως φέτος

ΑΝΟ/Καν'το όπως πέρσι - Κάν'το όπως φέτος

Ξέρει τον δρόμο που χρειάζεται να ακολουθήσει για το διπλό στο ΓΣΠ η Ανόρθωση, καθώς το πέτυχε τόσο στη περσινή αναμέτρηση στη φάση του Κυπέλλου όσο και τη φετινή σεζόν για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

Βεβαίως, το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό από μόνο του και σαφώς μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει η αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί η "Κυρία" παρά οι νίκες των προηγούμενων αγώνων με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν τα ίδια αμυντικά λάθη όπως με Απόλλωνα και ΑΕΚ και γι αυτό αναμένεται να πραγματοποιήσει και μερικές αλλαγές, με τον Κορρέα το πιθανότερο να παίρνει την θέση του Αραγιούρι. Επιστρέφει επίσης στην ενδεκάδα ο Ουάρντα ενώ τη θέση του Αρτυματά θα πάρει ο Ιωάννου.

Σάββας Πηλακούτας

hghjhjjhg