"Ανόρθωση και Ομόνοια πρέπει να κάνουν καλή διαχείριση..."

"Ανόρθωση και Ομόνοια πρέπει να κάνουν καλή διαχείριση..."

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ", στην DIGITAL TV.

Μεταξύ άλλων σχολίασε στην κουβέντα με τον συνάδελφο Άρη Κυριάκου, τους αποψινούς αγώνες της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης:

-"Είναι σημαντικοί αγώνες. Για οικονομικούς και ψυχολογικούς λόγους. Πρέπει να κάνουν καλή διαχείριση και η Ανόρθωση και η Ομόνοια, μετά έχουν σημαντικά παιχνίδια".

-"Είμαστε αουτσάιντερ σήμερα και οι δύο ομάδες (Ομόνοια και Ανόρθωση). Είμαι μια καλή ευκαιρία για κάποιους παίκτες να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους".

-"Πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Παίζουν με πολύ καλές ομάδες, ειδικά η Ανόρθωση".

-"Είναι δύσκολη η δουλειά για την Ομόνοια. Με την ΑΕΛ είδαμε ότι είχαν προβλήματα στην Καραμπάχ".

-"Το κλειδί για την Ομόνοια να μην δεχτούν γκολ τα πρώτα λεπτά. Όσο περνάει ο χρόνος θα βρουν ευκαιρίες. Έχει καλούς παίκτες γιατί όχι να μην μπορεί να πάρει βαθμούς. Αν δείξει καλό πρόσωπο μπορεί να πάρει κάτι".

-"Το παιχνίδι της Ανόρθωσης ίσως είναι σαν δοκιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι παιχνίδι ευκαιρίας για να ανέβει ψυχολογικά και γιατί να μην πάρουν βαθμό ή βαθμούς και να έχει οικονομικό όφελος".

-" Δεν υπάρχει φαβορί για το Απόλλωνας - Ανόρθωση. Είναι 50-50. Εγώ θέλω να δω ένα καλό παιχνίδι".

j