Ανόρθωση: "Προκρίθηκε" παίκτης στην shortlist!

Ανόρθωση: "Προκρίθηκε" παίκτης στην shortlist!

Στις τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Δημήτρη Χριστοφόρου, γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της διοίκησης για απόκτηση και τρίτου ποδοσφαιριστή μετά τους Νοβότνι και Βερχόβετς.

Η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη προκριθεί συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ, παρ’ όλα αυτά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Ο παίκτης που έχει προκριθεί από το short list που είχε στα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα του και αυτό αποτελεί και το βασικότερο εμπόδιο για απόκτηση του.

Παρ’ όλα αυτά στην «Κυρία» δεν τα βάζουν κάτω και θα προσπαθήσουν μέχρι και την τελευταία στιγμή για απόκτηση του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που αρέσει στον τεχνικό της Ανόρθωσης και δεν αποκλείεται αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του να μην γίνει τελικά τρίτη κίνηση.

Σε μια μεταγραφική περίοδο ωστόσο όλα είναι ανοιχτά και μένει να δούμε αν τελικά στην Ανόρθωση θα πραγματοποιήσουν και τρίτη κίνηση ή αν τελικά θα μείνουν με τις δύο που έχουν ήδη κάνει.

Σάββας Πηλακούτας

φγηφγηφγηφγη