Απόλλων/Πισωγύρισμα 11 χρόνων (Η σύμπτωση με Ανόρθωση)

Απόλλων/Πισωγύρισμα 11 χρόνων (Η σύμπτωση με Ανόρθωση)

Πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να βρούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Απόλλωνας έμεινε "άσφαιρος" για 4 συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα της σεζόν 2012-13 (!), πρώτη χρονιά με πρόεδρο της εταιρείας τον Νίκο Κίρζη.

δσφφδσ

Πριν από 11 χρόνια, ο Απόλλωνας είχε μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Εθνικό, αλλά στη συνέχεια έμεινε χωρίς γκολ για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές με απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Και τότε, ήταν αγώνες ντέρμπι και μάλιστα το 4ο ματς ήταν ξανά με αντίπαλο την Ανόρθωση στη Λεμεσό!

enter " "

  • ΑΕΚ-Απόλλων 2-0
  • Απόλλων-ΑΕΛ 0-0
  • ΑΠΟΕΛ-Απόλλων 1-0
  • Απόλλων-Ανόρθωση 0-2

Ακολούθησαν 5 συνεχόμενες νίκες με προπονητή τον Νικόδημο Παπαβασιλείου, ενώ το τέλος της σεζόν 2012-13 βρήκε τον Απόλλωνα να τερματίζει στο β΄ γκρουπ και να πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου με Χριστάκη Χριστοφόρου στην άκρη του πάγκου.

Δείτε την εκπομπή SUPER  MONDAY με Γαρπόζη και Σοφοκλέους

Στέλιος Αναστασίου