Βέσκο: "Μ' άρεσε η σοβαρότητα που δείχνουν οι παίκτες"

Βέσκο: "Μ' άρεσε η σοβαρότητα που δείχνουν οι παίκτες"

Όλα όσα δήλωσε στην διάσκεψη Τύπου ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς....

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, θα δούμε πως ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν δέχθηκε την κόκκινη η Νέα Σαλαμίνα ήταν πιο εύκολος ο δρόμος για εμάς. Μ' άρεσε η σοβαρότητα που δείχνουν οι παίκτες και ο πραγματικός ζήλος για να κερδίζουν τα παιχνίδια.. Στις προπονήσεις δείχνουν επίσης αυτή την σοβαρότητα, είναι ακριβώς η ίδια εικόνα της προπόνησης που είδατε απόψε. Πριν το παιχνίδι είπα στους παίκτες ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι δεδομένο. Τα τελευταία παιχνίδια ίσως αδικώ κάποιους παίκτες που δεν ξεκινούν. Στο παιχνίδι έντεκα μπορούν να παίξουν και αυτή την στιγμή έχω στην διάθεση μου αρκετούς παίκτες και γι' αυτό γίνονται οι αλλαγές κάθε εβδομάδα. Έχω πολύ εμπιστοσύνη σ' όλους."

Τι ήταν αυτό που άλλαξε και η Ανόρθωση έχει θετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνιδια: "Αυτό που άλλαξε είναι ότι καταφέρνουμε και κερδίζουμε τα παιχνίδια. Καταφέρνουμε και σκοράρουμε πιο εύκολα. Είναι επαγγελματίες παίκτες και είναι η δουλειά τους. Ο καθένας θέλει να δείξει και σε μένα και στην Ανόρθωση πως αξίζει."

*Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

κξ