Όταν έχει κέφια, υπάρχει μόνο μία λέξη για να τον περιγράψει: Απολαυστικός
Ο λόγος για τον Τορνίκε Οκριασβίλι...
Ο Γεωργιανός άσος της Ανόρθωσης, ήταν κεφάτος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ερμή και ήταν ο κυριότερος λόγος που η ομάδα του ξεκίνησε με το... δεξί το νέο πρωτάθλημα.
Ντρίμπλες, ασίστ, πάσες, σέντρες, σουτ, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός τα έκανε... όλα εκτός από το να σκοράρει!
Έχουμε και λέμε...
- Στο 16' συνέκλινε από αριστερά προς τα μέσα ανοίγοντας χώρο στον Κορέια για να ανέβει, του πέρασε την μπάλα, ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε το παράλληλο γύρισμα αλλά ο Καϊκέ εδίωξε σε κόρνερ.
- Στο 27' έκανε παρόμοια κίνηση αλλά αυτή την φορά δοκίμασε το σουτ, αναγκάζοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό προήλθε το 1-0.
- Στο 51'... ζάλισε τον προσωπικό του αντίπαλο με αλλεπάλληλες προσποιήσεις και έκανε το την σέντρα - σουτ, με τον Καλτσά από κοντά να κάνει το 2-1.
- 53' Ξανά προσποιήσεις από αριστερά, η μπάλα στο δεξί και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έξω.
- 85' Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε σε... πτήση τον Καϊκέ.
- Και στο 86', ξανά... χορευτικό από αριστερά και άδειασμα του προσωπικού αντιπάλου, γύρισμα στην περιοχή, δεν μπόρεσε ο Γκαλίτσιος, σουτ του Μανιά, διώξιμο του Καϊκέ και 3-1 από τον Ελουντού.