ΒΡΓΚΟΤΣ στο Kerkida/"Είχαμε μεγάλο κίνητρο-Respect στον Σίλντενφελντ" (βίντεο)

ΒΡΓΚΟΤΣ στο Kerkida/"Είχαμε μεγάλο κίνητρο-Respect στον Σίλντενφελντ" (βίντεο)

Στην κάμερα του kerkida.net μίλησε ο Μπράνκο Βργκοτς μετά την άνετη νίκη επί της ΕΝΠ με το εντυπωσιακό 5-1.

Ο Κροάτης αμυντικός της Ανόρθωσης, παραχώρησε δηλώσεις στον Χριστόφορο Μιχαηλούδη.

Για την εύκολη νίκη επί της ΕΝΠ: "Είναι αλήθεια. Κάναμε αυτό που θέλαμε, πετύχαμε το στόχο μας. Μπήκαμε σοβαρά στον αγώνα με μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Τώρα ξεκούραση για λίγες μέρες"

Για τα γρήγορα γκολ και την απόδοση στη συνέχεια: "Είχαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα και το κάναμε καλά"

Για το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός παίκτης της Ανόρθωσης που δεν έχασε λεπτό στη μέχρι τώρα διαδρομή του πρωταθλήματος: "Ευχαριστώ το Θεό για τη βοήθεια. Να συνεχίσω έτσι, να βελτιώνομαι. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο"

Για τον παρτενέρ του στην άμυνα Γκόρντον Σίλντενφελντ, αν είναι σαν δάσκαλος για εκείνον: "Τον σέβομαι πολύ, τον γνωρίζω από την Εθνική ομάδα. Νομίζω έχουμε καλή συνεργασία μεταξύ μας. Δεν είμαι νεαρός, αλλά είμαι 4 χρόνια νεαρότερος του, είναι αρχηγός. Πάντα μαθαίνω κάτι από τον καθένα" 

Για τον κόσμο: "Πολύ ωραίοι οι οπαδοί μας. Ο κόσμος μας είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο τους αισθανόμαστε, να συνεχίσουν έτσι. Ειδικά όταν είναι γεμάτο το γήπεδο είναι ωραία"

αφσ