Δεν αλλάζει πολλά ο Τιμούρ (οι σκέψεις του κόουτς)

Close
Δεν αλλάζει πολλά ο Τιμούρ (οι σκέψεις του κόουτς)

Μετά και την πολύ καλή εμφάνιση με την ΑΕΛ, η οποία έφερε και την νίκη, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αναμένεται πως θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στον αγώνα κυπέλλου με την Πάφο FC, ιδιαίτερα όσο αφορά και το μεσοαμυντικό κομμάτι.

Πλην του Τζουρ που ίσως πάρει θέση βασικού κάτω από την εστία, οι υπόλοιποι έξι (Αμπαρτζουμιάν, Αντωνιάδης, Αραγιούρι, Κορρέια, Αρτυματάς και Χουσμπάουερ), το πιθανότερο θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα οι Χριστοδουλόπουλος και Ντέλετιτς προβάρουν φανέλα βασικού, αντικαθιστώντας τους Χριστοφή και Χρυσοστόμου. Δεν αποκλείεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής να προτιμηθεί και κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, κάπως πιο αμυντικογενής από τον Λάζαρο, καθώς στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια είναι να μην δεχτεί κάποιο τέρμα, έτσι ώστε να αξιοποιήσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στον επαναληπτικό  

Όσο αφορά τους Ουάρντα και Νοβότνι αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν βασικοί, καθώς ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν θα αγωνιστεί στον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ ενώ όσο αφορά τον Ούγγρο επιθετικό, τα συνεχόμενα παιχνίδια θα του δώσουν τον απαραίτητο χρόνο να προσαρμοστεί στην φιλοσοφία της ομάδας. 

Ο Βερχόβετς θα βρίσκεται και αυτός στην αποστολή, ωστόσο οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής δεν είναι με το μέρος του.

Σάββας Πηλακούτας