Δυστυχώς ο αγώνας μεταξύ της Ανόρθωσης και της Καρμιώτισσας δεν τελείωσε ποτέ. Διακόπηκε στο 74΄, με την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να είναι μπροστά με 2-0.
Η προηγούμενη φορά που διακόπηκε παιχνίδι πρωταθλήματος στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", ήταν πριν από 17,5 χρόνια, το Μάρτιο του 2005. Και τότε στην αντίπαλη ομάδα ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή!
Συγκεκριμένα, το Ανόρθωση-Απόλλωνα διακόπηκε στο 38΄, μετά από κροτίδα στον τότε τερματοφύλακα της Λεμεσιανής ομάδας και νυν προπονητή της Καρμιώτισσας Σωφρόνη Αυγουστή και για σκάγια που δέχθηκε ο τερματοφύλακας της "Κυρίας" Αντώνης Γιωργαλλίδης.
Μέχρι τη στιγμή της διακοπής του αγώνα, η Ανόρθωση ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Στη Δικαστική μηδενίστηκαν και οι δύο ομάδες.

* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ
