ΔΗΛΩΣΗ για το ντέρμπι: "Δύο γίγαντες που ξύπνησαν"/Ποια ομάδα έχει προβάδισμα;

Close
ΔΗΛΩΣΗ για το ντέρμπι: "Δύο γίγαντες που ξύπνησαν"/Ποια ομάδα έχει προβάδισμα;

Ο Απόστολος Μακρίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, αναφέρθηκε και στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν στην πρώτη κατηγορία. 

ηη

Πρώτα για το Ανόρθωση - Ομόνοια 

Πως είδες τις δύο αυτές ομάδες; “Η δυναμική που έχουν Ανόρθωση και Ομόνοια δίνει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα. Είναι δύο γίγαντες που ξύπνησαν” 

Η ατυχία με τους τερματοφύλακες της Ομόνοιας… Αυτό που έγινε με τους τερματοφύλακες είναι παγκόσμιο φαινόμενο πραγματικά. Είναι απίστευτο αλλά δεν μπορούν να σταθούν σ΄αυτό. Αν βλέπεις πίσω δεν μπορείς να πας μπροστά. Η Ομόνοια έχει μια καλή ομάδα”

Ποια ομάδα υπερτερεί; “Η Ανόρθωση είναι πιο δεμένη. Είναι μια καινούργια ομάδα αλλά φαίνεται ότι είναι ο δεύτερος χρόνος που είναι μαζί παρά ο δεύτερος μήνας για παράδειγμα. Θεωρώ ότι η Ανόρθωση υπερτερεί στο θέμα της ομοιογένειας. Ο Τιμούρ έφτιαξε μια ομάδα σε χρόνο ρεκόρ. Βγάζει υγεία σαν ομάδα. Έχει ρυθμό. Δείχνει ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Το ίδιο και η Ομόνοια. Πάντα θα υπάρχει πίεση γιατί είναι μεγάλες ομάδες και οι δύο” 

“Έχουν και οι δύο τα δικά τους όπλα” 

“Θεωρώ ότι αν η Ομόνοια έπρεπε να βελτιώσει κάτι στη διακοπή είναι η διαχείριση του αποτελέσματος. Για παράδειγμα η Ανόρθωση προηγήθηκε με τον Απόλλωνα και το 1-0 έγινε, 2-0, 3-0… Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Ανόρθωση” 


 

Αντρέας Ψάλτης