Διοικητικά ΑΝΟ - Πίσω από τις λέξεις (πληροφορίες)

Διοικητικά ΑΝΟ - Πίσω από τις λέξεις (πληροφορίες)

Μετά και την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε Χρίστο Πουλλαΐδη και Ανδρέα Σάντη φαίνεται να έγιναν τα πρώτα βήματα προς την σωστή κατεύθυνση σχετικά και με την επόμενη μέρα στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Φαίνεται ωστόσο να υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά να γίνουν μέχρι να υπάρξει τελική κατάληξη.

Κατ’ αρχάς το πιο σημαντικό κομμάτι αφορά το οικονομικό και την υπόσχεση που έδωσε ο κ. Πουλλαΐδης λίγες εβδομάδες πριν και αφορούσε την ανάληψη όλων των οικονομικών υποχρεώσεων μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας, το ποσό που φαίνεται να προτίθεται να δώσει μέχρι και τον Μάιο ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» απέχει κατά πολύ από τις ανάγκες που έχει η ομάδα για να καλυφθεί η οικονομική «τρύπα» που προέκυψε μέσα από τις αποδεσμεύσεις τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών. Και αναφερόμαστε για όσες αποδεσμεύσεις έγιναν μέχρι στιγμής και όχι για τις υπόλοιπες που θα προκύψουν με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ.

Από πλευράς Πουλλαΐδη έγινε ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά άλλο την ομάδα τη νέα σεζόν και η απόφαση να αποχωρήσει είναι οριστική. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό και κάτω από ποιες συνθήκες.

Ένα δεύτερο ερώτημα που προκύπτει επίσης είναι με ποιο τρόπο θα καλυφτούν οι διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες που προκύπτουν εφόσον ο ίδιος δεν καταβάλει ολόκληρο το ποσό που χρειάζεται για να βγει η σεζόν, έτσι ώστε να ξεκινήσει και η επόμενη σε υγιείς βάσεις από οικονομικής πλευράς.

Η λογική λέει ότι οι επόμενες μέρες θα φέρουν νέες συναντήσεις με στόχο να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, καθώς για την ώρα είναι πολύ περισσότερο «θολή», ιδιαίτερα όσο αφορά τις προθέσεις του μεγαλομετόχου σε κάποια σημαντικά σημεία που αφορούν το μέλλον της ομάδας.

Σάββας Πηλακούτας