Μάμας για ΤΙΜΟΥΡ: "Να γίνει άμεσα η ανανέωση συμβολαίου/ Περισσότερο Ανορθωσιάτης από αρκετούς από μας"

Close
Μάμας για ΤΙΜΟΥΡ: "Να γίνει άμεσα η ανανέωση συμβολαίου/ Περισσότερο Ανορθωσιάτης από αρκετούς από μας"

Με γραπτή του επιστολή, ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης Μάμας Πατέρας, αναφέρεται στο κεφάλαιο "Τιμούρ" και εκφράζει την άποψη ότι η ομάδα του πρέπει να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιό του...

Αναλυτικά:

Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες,

Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας για να εκφράσω την ανησυχία μου για την μη ανανέωση του συμβολαίου του άξιου προπονητή μας! Του Τιμούρ! Του ανθρώπου που  είναι περισσότερο Ανορθωσιάτης από αρκετούς από μας! Του ανθρώπου που υπερέβαλε ευατόν και οδήγησε την ομάδα μας  πολύ ψηλά τα προηγούμενα χρόνια.

Για όσους δεν θυμούνται λόγω νεαρού της ηλικίας ή άλλων ενασχολήσεων είναι ο άνθρωπος που πρόσφερε αρκετά ως ποδοσφαιριστής, που με την καλή απόδοση του ιδίου και των συμποδοσφαιριστών του χάρηκε πρωτάθλημα ! Που με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στη συνέχεια από τον αείμνηστο τότε πρόεδρο Κυριάκο Θεοχάρους ως προπονητής  κέρδισε με την ομάδα μας και για την ομάδα μας κύπελλο και πρωταθλήματα. Ας θυμηθούμε μόνο λίγο την εξαιρετική του Ευρωπαική πορεία: Τον αποκλεισμό της Ραμπιτ Βιέννης με την πιο δυνατή έδρα από όλες τις ομάδες που έχω παρακολουθήσει.

Τι να πει κανείς για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού αλλά προπαντός  της Τρανζοσπόρτ Τουρκίας. Ας θυμηθούμε τις αψίδες που στήθηκαν στο αεροδρόμιο για την υποδοχή της ομάδας και του αρχηγού της του Τιμούρ! Χάρις στην καθοδήγηση του μεγάλου Τιμούρ η Ανόρθωση μπήκε στους ομίλους αφήνοντας εποχή!

Έχει την ικανότητα να εντοπίζει τους ποδοσφαιριστές που για κάποιο λόγο δεν μαρκάρουν σωστά.
Κατά την άποψή μου αλλά και των ειδικών του ποδοσφαίρου ένας τέτοιος  προπονητής με περιορισμένο προυπολογισμό και κάνει τέτοιες επιτυχίες θεωρείται και ολοκληρωμένος και πετυχημένος. Για αυτούς τους λόγους αξιολογήθηκε ως ο τέταρτος καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. 

Και εξάλλου  η  πορεία της ομάδας μας φέτος είναι πολύ πετυχημένη αναλογιζόμενοι και τον φετινό προυπολογισμό!

Επομένως δεν χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος  για τηανανέωση του συμβολαίου. Πρέπει να γίνει άμεσα!!!!!

Αυτό νιώθουν όσοι έζησαν την Ανόρθωση και τον Τιμούρ.

Βέβαια για αυτά υπεύθυνα είναι τα άτομα της εταιρείας και κυρίως ο μεγαλομέτοχός μας.
Εκτός και αν έχουν υπόψην τους  να κάνουν συμβόλαιο με πιο δυνατό προπονητή από τον τέταρτο καλύτερο στην Ευρώπη1 Αν το κάνουν όλοι εμείς που αγαπάμε την Ανόρθωση θα τον στηρίξουμε. Αν αποτύχουν όμως;

Μάμας Λ Πατέρας