Έτσι θα ψάξει την επική ανατροπή (πιθανή ενδεκάδα)

Έτσι θα ψάξει την επική ανατροπή (πιθανή ενδεκάδα)

Δεδομένα που δύσκολα ανατρέπονται έχει μπροστά της η Ανόρθωση στον σημερινό αγώνα, καθώς καλείται να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν εύκολα κανείς πως σε ένα γεμάτο ΓΣΠ και απέναντι στην Ομόνοια δεν είναι ό,τι ευκολότερο.

Στην "Κυρία" αυτό που θα επιδιώξουν θα είναι μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με νίκη, προσπαθώντας βεβαίως αυτή να φέρει και την πρόκριση.

Οι 11 που θα ξεκινήσουν για την μεχάλη μάχη θα είναι οι Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Αραγιούρι, Κορέια, Χουσμπάουερ, Χρυσοστόμου, Ιωάννου, Ουάρντα, Νοβότνι και Χριστοφή ή Ντέλετιτς.

Ο Αραγιούρι θα είναι στο κέντρο της άμυνας αφού ο Ρισβάνης είναι εκτός.  Εκτός λόγω καρτών οι Λάζαρος, Αρτυματάς και Βερχόβετς.

Σάββας Πηλακούτας