"Ευχαριστημένοι με το βαθμό, μου αρέσει πολύ η ΑΕΚ"

Close
"Ευχαριστημένοι με το βαθμό, μου αρέσει πολύ η ΑΕΚ"

Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Λόρια, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ανόρθωσης στη Cablenet, "AΝΟλα στη φόρα".

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

"Πολλές φορές δεν είχα την τύχη με το μέρος μου φέτος, όσο αφορά τα Clean Sheet."

"Ξεκίνησε άσχημα για εμάς το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αντιδράσαμε και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη. Είναι σημαντικό σε αυτό το ματς η αντίδραση και εμείς το κάναμε"

"Στο τέλος της ημέρας, ναι είμαστε ευχαριστημένοι με το βαθμό. Ναι μεν είχαμε και εμείς τις ευκαρίες μας, τις είχε όμως και ο Απόλλωνας."

"Είναι ασυνήθιστο για το μέγεθος της Ανόρθωσης αυτή η θέση. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα να έρθουν οι νίκες και να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις."

"Μου αρέσει η ΑΕΚ πάρα πολύ φέτος"

"Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο έναν επιθετικό. Κάθε ομάδα έχει έναν που μας δυσκολεύει"

"Δεν ήταν η κατάλληλη προετοιμασία. Είμαστε περήφανοι που οδηγήσαμε την ομάδα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ."

"Στην αρχή της προετοιμασίας, ένιωθα δυνατός. Ξαφνικά προέκυψε ο κορονοϊός. Για 10 μέρες πέρασα δύσκολα. Όλοι όσοι νομίζουν πως δεν είναι τίποτα ο κορωνοϊός κάνουν λάθος. Καλώ όλους να εμβολιαστούν."

"Όταν κερδίζεις 2-0 πρέπει να κερδίσεις αλλά είναι και οι ζημιές που μπόρουν να κάνουν οι μικρότερες ομάδες και ισοφαριστήκαμε σε 2-2 από την Φλόρα. Να είμαστε ειλικρινείς με προβάδισμα δύο τερμάτων πρέπει να κερδίζεις."

"Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε και να μην κερδίσει η Φλόρα. Θα τα δώσουμε όλα, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Μπορεί να είναι και μείον η θερμοκρασία στο Βελιγράδι, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλύτερο."

"Είναι εκπληκτικό και ευχαριστώ τον κόσμο που ταξιδεύει με την ομάδα. Αυτό θα κάνουν και στο Βελιγραδι. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και εμείς. Ευχαριστώ και σε όλους όσους έρχονται και στα εντός έδρας.".