Γεμάτες τσέπες, γεμάτη πάθος, γεμάτη κίνητρα

Close
Γεμάτες τσέπες, γεμάτη πάθος, γεμάτη κίνητρα

Να κάνει το πρώτο και το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό θέλει αύριο η Ανόρθωση στον πιο κρίσιμο αγώνα της την φετινή χρονιά. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να επιστρέψει σε ένα μεγάλο τελικό και μέσα στο σπίτι της θα επιδιώξει το πρώτο βήμα.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και ο Κετσπάγια βλέπει τους Χουσμπάουερ και Αμπαρτζουμιάν να είναι διαθέσιμοι και πλέον είναι στο χέρι του αν θα τους χρησιμοποιήσει ή όχι. Εκτός θα είναι οι Γκαλίτσιος και Μπουσουλάντζιτς.

Το παιχνίδι κρύβει σίγουρα μεγάλες δυσκολίες και πολλές απαιτήσεις. Όσο σημαντικό είναι για την Ανόρθωση άλλο τόσο είναι και για το ΑΠΟΕΛ και αυτό κάνει το ματς ακόμη πιο ενδιαφέρον. Ο Κετσπάγια ξέρει πολύ καλά ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εκεί είναι που θέλει να δώσει έμφαση, να αποφευχθούν τα εύκολα λάθη και να υπάρχει συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο. 

Μετά την επίσκεψη των οπαδών που ντόπαραν τους παίκτες, την κίνηση Πουλλαΐδη που πλήρωσε για το μήνα Μάρτιο, όλα δείχνουν να είναι ιδανικά πριν από το σημαντικό ματς. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι μόνο στο αγωνιστικό με στόχο να έρθει μία νίκη η οποία αν συνδυαστεί με μηδέν παθητικό θα είναι ότι καλύτερο για την «Κυρία».

Πάνος Λάρκος